Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GoodNet.gr] Χανιά: Λεωφορείο παρέσυρε 15χρονη στην Πλατανιά
#1
Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το απόγευμα ένα 15χρονο κορίτσι από το Βέλγιο όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου, στο κέντρο του Πλατανιά.

Το κορίτσι παρασύρθηκε την ώρα που διέσχιζε διάβαση πεζών, όπως διευκρίνισε, μιλώντας στα «Χ.Ν.», ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Αντώνης Κουβαράκης, ο οποίος επεσήμανε ότι ο 53χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ Στέλιος Λαμπάκης σημείωσε, από την πλευρά του, ότι «το περιστατικό έγινε γύρω στις 4 το απόγευμα μέσα στον Πλατανιά. Ένα λεωφορείο παρέσυρε μία νεαρή Βελγίδα περίπου 15 ετών και την έριξε στο πεζοδρόμιο. Το κορίτσι χτύπησε το κεφάλι της αρκετά σοβαρά, είχε μια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και εμένα. Διασωληνώθηκε στο Τμήμα Επειγόντων και πήγε για αξονική τομογραφία για να δούμε ποια είναι η βλάβη στον εγκέφαλο. Η πρώτη εικόνα είναι ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της, αλλά πρέπει να περιμένουμε κάποια εικοσιτετράωρα για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υγεία της», σημείωσε ο κ. Λαμπάκης.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Star.gr] Χανιά: Βράχος έπεσε σε λεωφορείο! Konstantinos MercedesBenz 3 5.225 19-07-2013, 07:45 AM
Τελευταία Δημοσίευση: jonnblaze
  [GoodNet.gr] Χανιά: Αλλάζει όψη ο σταθμός του ΚΤΕΛ Cmaniac 0 1.559 06-02-2012, 08:51 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)