Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Ηλεία: Νιγηριανός παρέλαβε ναρκωτικά από το ΚΤΕΛ
#1
Έπεσε όμως στην παγίδα των Αστυνομικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Ζαχάρω Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, ηλικίας 32 ετών, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για αντίσταση σε βάρος των αστυνομικών κατά τη σύλληψη του. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συνέλαβαν τον 32χρονο αλλοδαπό τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα από το πρακτορείο υπεραστικών λεωφορείων του Νομού Ηλείας, στη Ζαχάρω, το οποίο περιείχε δυο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους περίπου επτά γραμμαρίων.

Ο 32χρονος, για να αποφύγει τη σύλληψη, προέβαλε σθεναρή αντίσταση εναντίον των αστυνομικών, απωθώντας και κλωτσώντας αυτούς.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης πριν τη παραλαβή του δέματος με τις ναρκωτικές ουσίες είχε παραδώσει στο ίδιο πρακτορείο, δέμα για αποστολή, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ. Το δέμα εντοπίστηκε πριν την αποστολή του, ενώ το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ μαζί με το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ που βρέθηκε στη κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διάθεση των ναρκωτικών.

Επίσης οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα με δυο κάρτες sim που βρέθηκαν στη κατοχή του δράστη και χρησιμοποιούνταν ως μέσα συνεννόησης για τη διάθεση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)