Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Παιδόφιλοι της διπλανής πόρτας
#1
Φρίκη από τις συλλήψεις

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι περιπτώσεις ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας που συλλαμβάνονται για αγορά και διακίνηση μέσω Διαδικτύου υλικού παιδικής πορνογραφίας, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά- ακόμη και βρέφη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις για οικογενειάρχες που οι οποίοι μπορεί να ασχολούνται με την ανατριχιαστική διαστροφή τους την ώρα που τα δικά τους παιδιά κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο.

Όπως δημοσιεύει η «Espresso»,το ειδικό σύστημα-λογισμικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει εντοπίσει τουλάχιστον 1.000 ηλεκτρονικά ίχνη στην Ελλάδα, ατόμων που έχουν κατεβάσει και διακινήσει παιδικό πορνό: «Οι ''άνθρωποι'' αυτοί είναι πεπεισμένοι πως αργά η γρήγορα θα φτάσουμε σε αυτούς και θα τους συλλάβουμε. Όμως, συνεχίζουν να διακινούν το ανατριχιαστικό υλικό. Αυτό δείχνει πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους οι οποίοι είναι άρρωστοι και πρέπει να τύχουν όχι μόνο τιμωρίας από τη Δικαιοσύνη, αλλά και ψυχιατρικής παρακολούθησης», λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)