Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] "Οι έλεγχοι στα τουριστικά λεωφορεία θα συνεχιστούν"
#1
Τονίζει το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Αχαΐας - Ηλείας

Για κύμα εκφοβισμού κατά τη διάρκεια των ελέγχων που γίνονται από μεικτά κλιμάκια Τροχαίας και συνδικαλιστών κάνει λόγο το σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων Αχαΐας – Ηλείας. Οι συνδικαλιστές προειδοποιούν πως όσα συκοφαντικά αναφέρθηκαν από ομάδα ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης. Οι έλεγχοι όμως θα γίνουν περισσότερο εντατικοί.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την 26η Ιουλίου 2011, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, κλιμάκια των Ειδικών Επιθεωρητών του Σ.Ε.Π.Ε., και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Πύργου παρουσία των Προέδρων της Ομοσπονδίας και του Σωματείου μας, πραγματοποιήθηκαν διακριτικά έλεγχοι στα τουριστικά λεωφορεία στην είσοδο της Ολυμπίας.

Παρόμοιοι έλεγχοι της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη της, πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους σε πολλές περιοχές της Ελλάδος. Οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας των εργαζομένων, των μεταφερόμενων επιβατών, των κινούμενων στο εθνικό δίκτυο, αλλά και την ανάδειξη και καταγραφή των παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας αναφορικά με τις συνθήκες απασχόλησης των οδηγών στα τουριστικά λεωφορεία. Τα αποτελέσματα των ελέγχων μπορούν να αναζητηθούν από οποιονδήποτε από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας, όχι απλώς δεν δυσφημεί τον τόπο μας, αλλά ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των τουριστών και όλων των επιβατών, βοηθά το χώρο της μεταφοράς και κατοχυρώνει στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα.

Για τα όσα δυσφημιστικά και συκοφαντικά ανέφερε, ομάδα ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων, για την δράση του σωματείου μας και τις «σκοπιμότητες» των ελέγχων αυτών, θα κληθούν να λογοδοτήσουν στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια. Το κύμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων, από μικρή μερίδα ιδιοκτητών, οι πιέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι να διαγραφούν από το σωματείο μας, δυναμώνει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική μας δράση. Θα συνεχίσουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς με μοναδικό στόχο την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια στο χώρο της μεταφοράς επιβατών».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Agelioforos.gr] «Υποφέρουν», λόγω πετρελαίου, τα τουριστικά λεωφορεία Konstantinos MercedesBenz 0 1.797 19-03-2012, 06:54 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Zougla.gr] Έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία Konstantinos MercedesBenz 0 1.530 28-01-2012, 12:45 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)