Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Χανιώτικα Νέα] Αύξηση δρομολογίων από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων
#1
του Γιάννη Κάκανου

Περισσότερα δρομολόγια προγραμματίζει το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων, όπως μας λέει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, κ. Ιωάννης Καψανάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καψανάκης σημειώνει ότι 'υποχρέωσή μας είναι να προσπαθήσουμε ως νεότεροι να δουλέψουμε σκληρά πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα καλά για το επιβατικό κοινό, αλλά και την επιχείρηση. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σ’ αυτό θα συμβάλει η πενταετής εμπειρία μου ως πρόεδρος του Ασφαλιστικού Συνεταιρισμού της Επιχείρησης. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας οργανώσαμε καλύτερα τα δρομολόγια σε πολλές περιοχές. Του αεροδρομίου για παράδειγμα τα διπλασιάσαμε καλύπτοντας έτσι όλες τις πτήσεις. Και στην περιοχή του Πλατανιά, αφού ήρθαμε σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες νυκτερινών καταστημάτων, προσθέσαμε νέα δρομολόγια καλύπτοντας 20 ώρες το 24ωρο με τελευταία δρομολόγια από Χανιά για Πλατανιά 24.30 και 1 με επιστροφή στα Χανιά 5 και 6 το πρωί.

Παράλληλα, κάνουμε έκκληση, κυρίως, στη μαθητιώσα νεολαία να προσέχουν τα λεωφορεία μας, τα οποία τους εξυπηρετούν στις μετακινήσεις τους, επειδή συμβαίνουν πολλές φορές αδικαιολόγητες φθορές που μας στεναχωρούν και μας ζημιώνουν άδικα. Για το θέμα τώρα του ενιαίου ΚΤΕΛ Κρήτης κατόπιν μεγάλων προσπαθειών από την περασμένη διοίκηση καρποφόρησε ο αγώνας τον οποίο θα συνεχίσουμε εμείς'.

Για το θέμα των φθορών που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στα λεωφορεία έκαναν λόγο πολλοί οδηγοί - ιδιοκτήτες, αλλά και υπάλληλοι της Επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι: 'Το ΚΤΕΛ Χανίων έχει σήμερα έχει 75 ιδιωτικά λεωφορεία και άλλα 15 ιδιόκτητα, δηλαδή της Επιχείρησης και θέλουμε να λάμπουν, να είναι καθαρά και νοικοκυρεμένα χωρίς φθορές που ορισμένα παιδιά πάνω στην ευδιαθεσία τους προκαλούν'.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Χανιώτικα Νέα] Επιχορήγηση των ΚΤΕΛ για τη μεταφορά μαθητών Konstantinos MercedesBenz 0 2.086 21-04-2011, 11:23 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [TrikalaNews] Αναστολή της διακοπής δρομολογίων από το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων Cmaniac 0 2.301 03-04-2011, 01:35 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [Χανιώτικα Νέα] Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων - Αυξήσεις στα εισιτήρια Cmaniac 0 3.044 01-01-2011, 03:06 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)