Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Voria.gr] Μήνυση κατά του Καραπαναγιωτίδη από ΚΤΕΛ και υπεραστικά
#1
Η περσινή «κόντρα» των υπεραστικών λεωφορείων και των ΚΤΕΛ κατά του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κ. Καραπαναγιωτίδη, συνεχίζεται αμείωτη. Αιτία, η μη μεταφορά των μαθητών, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα, υπεβλήθη μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του κ. Καραπαναγιωτίδη επειδή, όπως αναφέρεται, δεν εφάρμοσε την τροπολογία του υπουργός Παιδείας, που καθόριζε ότι εκεί που είχαν κριθεί άγονοι οι διαγωνισμοί, έπρεπε να ισχύσουν οι συμβάσεις για μεταφορά μαθητών της προηγούμενης χρονιάς.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης δήλωσε στην εφημερίδα «Λαός» πως όλα έγιναν σύννομα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σχολιάζοντας την μηνυτήρια αναφορά, η οποία δεν του είχε κοινοποιηθεί ακόμη, σημείωσε πως «αν θεωρούν ότι υπάρχει παράβαση, καλά έκαναν και υπέβαλλαν μήνυση», επιφυλασσόμενος πάντως να απαντήσει και ο ίδιος νομικά, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αν προχωρήσει η διαδικασία.

Διαβεβαίωσε δε, πως ήδη έχουν εξοφληθεί οι τουριστικοί πράκτορες για τα δρομολόγια που έκαναν μέχρι τις 31.12.2010 και εντός των επόμενων 10 ημερών θα πληρωθούν και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ. «Όποιος υπέβαλλε τα τιμολόγια και τα ανάλογα παραστατικά, μπήκε στην διαδικασία πληρωμής, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες», σημείωσε χαρακτηριστικά
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρόοδος] Μήνυση σε βάρος οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ GeorgIrisbus 0 1.678 05-02-2012, 06:14 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Λαός] Μήνυση κατά του αντιπεριφερειάρχη υπέβαλλαν Υπεραστικά και Αστικά ΚΤΕΛ Ημαθίας Konstantinos MercedesBenz 0 1.813 03-08-2011, 12:32 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)