Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Επεκτείνονται τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς το νέο λιμάνι
#1
Την σχετική απόφαση έλαβε σήμερα ο δήμαρχος Γ. Δημαράς – Δείτε τι ισχύει

Τέλος στην ταλαιπωρία των τουριστών και γενικά όλων των ταξιδιωτών, δημοτών και μη, που επιλέγουν το λιμάνι της Πάτρας για να μετακινηθούν, έβαλε η σημερινή υπογραφή της απόφασης από τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά, για επέκταση των δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ, Νο 18 και 20, μέχρι το νέο λιμάνι, με αφετηρία εντός του λιμανιού. Η διαδρομή για τη γραμμή Νο 18 θα είναι η εξής: Νέο λιμάνι-Ακτή Δυμαίων-Αγίου Ανδρέου-Ζαΐμη-Όθωνος Αμαλίας-Ακτή Δυμαίων-Νέο Λιμάνι.

Οι στάσεις θα είναι στα εξής σημεία: Ακτή Δυμαίων (Πειραϊκή Πατραϊκή, Πολιτεία, ΑΒΕΞ,. Πτωχοκομείο, ΔΕΥΑΠ, Βορείου Ηπείρου, Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου, ΔΕΗ, Παπαφλέσσα), Αγίου Ανδρέου (Τριών Ναυάρχων, πλατεία Πίνδου, Βότση, Γεροκωστοπούλου, Κολοκοτρώνη), Ζαΐμη και Όθωνος Αμαλίας, Όθωνος Αμαλίας και Γούναρη. (Οι στάσεις επί της Αγίου Ανδρέου θα τροποποιούνται αναλόγως των εργασιών ανακατασκευής της οδού).

Η επιστροφή, θα γίνεται στις αντίστοιχες στάσεις επί της Όθωνος Αμαλίας.
Το κόμιστρο είναι 0.90 λεπτά και τα δρομολόγια θα διεξάγονται από τις 7 π.μ. ως τις 10 μ.μ. ανά μία ώρα.

Οι στάσεις για τη γραμμή Νο 20 θα είναι στα εξής σημεία:
Αφετηρία ο δημοτικός χώρος στάθμευσης «Σταθακοπούλειο» και τέρμα στο ύψος του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.

Η διαδρομή είναι η εξής: Δημοτικός χώρος στάθμευσης «Σταθακοπούλειο»-Αξαρλιάν-Άθω-Γ. Παπανδρέου-Καλαβρύτων-Γούναρη-Κορίνθου-Πανεπιστημίου-Μειλίχου-Θωμόπουλου-Αρέθα-Πανεπιστημίου-Αγίας Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Γούναρη-Καλαβρύτων-Γ. Παπανδρεόυ-Άθω- Αξαρλιάν- Δημοτικός χώρος στάθμευσης «Σταθακοπούλειο».

Οι στάσεις θα είναι στα εξής σημεία: Καλαβρύτων (Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», Ι.Ν Αγίου Αθανασίου), Γούναρη (πλατεία Μαρούδα, Αγ. Δημητρίου, πλατεία Ομονοίας, Σισίνη, Κανακάρη), Κορίνθου (Βότση, πλατεία Γεωργίου, Αγ. Νικολάου, Ζαΐμη, Γκότση, πλατεία Πυροσβεστείου, Φαβιέρου, Αγίας Σοφίας), Πανεπιστημίου (Κουρτέση, Νεκροταφείο, Ανθουπόλεως έναντι Γεωργικής Σχολής, Μειλίχου («Ολύμπιον»), ΧΥΤΑ Ξερόλακκας. Αντίστοιχες θα είναι οι στάσεις και στην επιστροφή.
Η μετακίνηση με την συγκεκριμένη γραμμή (Νο 20), θα είναι δωρεάν, δεδομένου ότι επιδοτείται από τον Δήμο Πατρέων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)