Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά;
#21
(05-12-2013, 12:46 PM)ecoj Έγραψε: Ξέχασα να αναφέρω ότι προχτές είχε έλεγχο εισιτηρίων στην Αττική στην έξοδο από τη κόκκινη γραμμή. Μάλιστα δεν το κατάλαβα αμέσως και περπατούσα ήρεμος όταν ξαφνικά ο ελεγκτής κινήθηκε προς το μέρος μου λέγοντας "Κύριε" αλλά μόλις είδε το εισιτήριο στο χέρι μου έφυγε και σταμάτησε έναν μετανάστη που δεν είχε. Πως ήξερε ότι εγώ δεν το έχω χτυπήσει πριν έναν μήνα ας πούμε δεν το ρωτάω. Απλά να κρατάς εισιτήριο ουσιαστικά. Κρίμα. Sad

Και με τον αδερφό μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο στην Ομόνοια. Του ζήτησε ο ελεγκτής εισιτήριο ή κάρτα, έδειξε ότι έχει κάρτα, αλλά ο ελεγκτής δεν κοίταξε αν ήταν για το σωστό μήνα ή αν ήταν το κίτρινο κουπόνι (για όλα τα μέσα δηλαδή).

Κυρίως τις περιπτώσεις χωρίς εισιτήριο θέλουν να πετύχουν.
Απάντηση
#22
Οπως ξαναεχω πει, και στο Βερολινο η ιδια κατασταση, εκτως αμα σε ελεγχουν εντως του συρμου. Αυτο γινεται και για να μην μπλοκαρει η εισοδος του σταθμου, και για να μην καθυστερει ο επιβατης αλλα και για να κανουν μεγαλυτερο ελεγχο. Γενικοτερα δεν τους ενδιαφερεις εσυ που εχει ενα εισητηριο οποιο και αν ειναι, οσο το να τρομοκρατησουν τον σουπερ λουφαδορο.

Στα λεωφορεια του Βερολινου που διχνεις την καρτα εχω μπει και με απεριοριστων 7 μηνων πισω (δοκιμαστικα, δεν ειπαμε οτι το κανω και μονιμα). Και υποτιθεται οτι σε κοιταει ο οδηγος...
Απάντηση
#23
Είναι λογικό όπου υπάρχει μεγάλη ροή επιβατών (σταθμοί μετρό) ο έλεγχος να γίνεται δειγματοληπτικά. Παντού αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Όσο για το περιστατικό στο λεωφορείο άσχετα με το τι έδειξες θέλω να πιστεύω ότι είχες και τη σωστή κάρτα μαζί σου γιατί σε έναν ενδεχόμενο πραγματικό έλεγχο δεν θα ήταν καλά τα πράγματα. Ο έλεγχος του οδηγού είναι έχει αποτρεπτικό χαρακτήρα, του συνεργείου ελέγχου όμως κατασταλτικό. Γνωρίζω ότι στο Βερολίνο δεν είναι τόσο συχνοί οι τελευταίοι αλλά παρόλα αυτά παραμένουν υπαρκτοί.
Απάντηση
#24
Είδα χθες ελεγκτές στο 024. Ήταν δύο άτομα και μπήκαν στην στάση "Βρυούλων" με κατεύθυνση προς Αττική. Στην αρχή δεν τους κατάλαβα, δεν ξεχώριζαν από τους άλλους επιβάτες. Λίγο μετά αφού μπήκαν, ο ένας πήγε μπροστά στον οδηγό, πάτησε κάτι στο μηχάνημα που ελέγχει τα ακυρωτικά και έβγαλαν και οι δύο τις καρτούλες με τα στοιχεία τους. Από τα 12 άτομα που είμασταν στο λεωφορείο, ένας πιτσιρικάς δεν είχε εισιτήριο και του έκοψαν κλήση.

Αυτά συνέβησαν στο λεωφορείο που ήρθε στις 11:20 (το οποίο κανονικά έπρεπε να περάσει στις 11:05...Angry) Να αναφέρω ότι η προσωρινή τροποποίηση του δρομολογίου του 024 δεν ισχύει ακόμα, αν και έχουν συγκεντρωθεί μηχανήματα και τσιμεντένιοι σωλήνες.

Είναι η δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα που βλέπω ελεγκτές σε λεωφορείο, την προηγούμενη Πέμπτη ή Παρασκευή πέτυχα ελεγκτές στο 3 στο ύψος της Λασκαράτου. Σε εκείνη την περίπτωση δεν βρέθηκε κανένας χωρίς εισιτήριο και το τρόλλεϋ είχε 20-30 άτομα.
Απάντηση
#25
Έλεγχος εισιτηρίων σήμερα στο 421, στο Ν2 #667. Από τους ~40 επιβάτες 2-3 δεν είχαν εισιτήριο.

Τρίτη φορά που βλέπω ελεγκτές μέσα σε 10 μέρες.Unpisteftable!!
Απάντηση
#26
Σήμερα το πρωί είχε έλεγχο εισιτηρίων στην Αττική στην έξοδο από την κόκκινη γραμμή! Είχα πιάσει τουλάχιστον 2 άτομα εκείνη την ώρα.
Απάντηση
#27
Την Παρασκευή έλεγχος στο 915! Δε νομίζω ότι έπιασε κανένα (όλοι κάρτες είχαν και μάλιστα εγώ, μόλις έβγαλα την κάρτα, πίστευα ότι εγώ και άλλοι 2-3 θα είχαν κάρτα Tongue ).

Θυμάμαι επίσης έλεγχο πριν από κάνα δίμηνο στο 6 και μάλιστα με κλείσιμο των ακυρωτικών. Εκεί έκοψε κλήσεις σε 6-8 άτομα.
Απάντηση
#28
Τις προάλλες πέτυχα ελεγκτές στο τραμ. Μπήκαν περίπου στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας και έπιασαν 3-4 άτομα.
Απάντηση
#29
(14-05-2014, 12:39 PM)Giannis Έγραψε: Τις προάλλες πέτυχα ελεγκτές στο τραμ. Μπήκαν περίπου στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας και έπιασαν 3-4 άτομα.

Καλά, αυτό είναι είδηση!!!
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#30
Πράγματι, στο τραμ πριν 3-4 χρόνια είχα πετύχει έλεγχο τελευταία φορά!

Το άλλο το κουλό είναι ότι πριν καμιά βδομάδα κάνανε έλεγχο στο 040 πριν το Σύνταγμα, όταν πια είχε σχεδόν αδειάσει μετά το Φιξ. Τι να ελέγξεις σε 10 άτομα όταν πριν είχες ένα 18μετρο γεμάτο κόσμο?
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)