Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχος εισιτηρίων - Πότε είδατε τελευταία φορά;
#11
Στον ΗΣΑΠ ο έλεγχος απουσιάζει τα τελευταία χρόνια, αλλωστε η συνολική εικόνα του δικτύου είναι καταθλιπτική, για να μην πώ καλύτερα οτι δείχνει εικόνα εγκατάλειψης. Υπήρχε τακτικός έλεγχος για ένα διάστημα στη γραμμή 040, αλλά τον τελευταίο καιρό γενικά το σύστημα φαίνεται να έχει ατονήσει.
Απάντηση
#12
Στο σταθμό του Συντάγματος έχει κάθε μέρα έλεγχο εισιτηρίων. Που αλλού γίνεται αυτό;
Απάντηση
#13
(11-09-2013, 12:41 PM)ecoj Έγραψε: Στο σταθμό του Συντάγματος έχει κάθε μέρα έλεγχο εισιτηρίων. Που αλλού γίνεται αυτό;

Ο μόνος σταθμός παίζει να είναι. Πουθενά άλλου δεν έχω δει. Κάτι έχω ακούσει ότι έχει και στην Ομόνοια, αλλά δεν ξέρω αν είναι κάθε μέρα ή ανά διαστήματα.
Απάντηση
#14
Τις προάλλες δεν είχε στην Ομόνοια. Σήμερα δεν ξέρω. Κάθε μέρα αποκλείεται να έχει στην Ομόνοια. Σε άλλους σταθμούς δεν έχω πετύχει καθόλου τελευταία. Επίσης στον Ηλεκτρικό δεν έχω επαφή καθόλου.
Απάντηση
#15
(11-09-2013, 01:36 PM)ecoj Έγραψε: Τις προάλλες δεν είχε στην Ομόνοια. Σήμερα δεν ξέρω. Κάθε μέρα αποκλείεται να έχει στην Ομόνοια. Σε άλλους σταθμούς δεν έχω πετύχει καθόλου τελευταία. Επίσης στον Ηλεκτρικό δεν έχω επαφή καθόλου.

Εδώ στα Νότια, Αγ. Δημήτριος και Ηλιούπολη δεν έχουν ποτέ ελεγκτές. Και η Δάφνη μια απ' τα ίδια. Στον Ευαγγελισμό έχω να δω έλεγχο εδώ και ένα χρόνο. Ομόνοια, αν και τον χρησιμοποιώ σπάνια το σταθμό, έχω πετύχει ελέγχους και στις αποβάθρες του Μετρό, αλλά και στις σκάλες που οδηγούν από το πάνω επίπεδο σε αυτό της γραμμής 2.
Απάντηση
#16
Στους μονους σταθμούς που πέτυχα ελεγκτές ήταν στο Σύνταγμα (πολύ πρόσφατα) και στο Πανεπιστήμιο (πριν λίγα χρόνια). Μάλιστα στον τελευταίο έλεγχο στο Σύνταγμα, ο ελεγκτής μου ζήτησε εισιτήριο, του το βγάζω και πριν καλά καλά το δει μου λεει ''είστε εντάξει''. Ούτε που κοίταξε αν είναι ακυρωμένο! Θα μπορούσε κανείς να του δείξει ένα ''ληγμένο'' εισιτήριο και να περάσει ντούκου!
Απάντηση
#17
Κάτι ευχάριστο αυτές τις μέρες, έχω αρχίσει να ξαναβλέπω ελέγχους εισιτηρίων. Την Παρασκευή 1/11 είχε στο 608 και στο μετρό Σύνταγμα, ενώ σήμερα πέτυχα και στο 608 και το 235 με διαφορά 30' από διαφορετικούς υπαλλήλους.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#18
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αν όντως ήταν ελεγκτής, στο δρομολόγιο των 03:40 από Περιστερι του 790, στη "ΣΤΡΟΦΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ" που κατέβηκα, είδα να μπαίνει άτομο που είχε κρεμασμένη καρτούλα παρόμοια με αυτή που φέρουν το προσωπικό ελέγχου εισιτηρίων. Δυστυχώς δεν έμεινα για να δω τη συνέχεια.
Απάντηση
#19
Ξέχασα να αναφέρω ότι προχτές είχε έλεγχο εισιτηρίων στην Αττική στην έξοδο από τη κόκκινη γραμμή. Μάλιστα δεν το κατάλαβα αμέσως και περπατούσα ήρεμος όταν ξαφνικά ο ελεγκτής κινήθηκε προς το μέρος μου λέγοντας "Κύριε" αλλά μόλις είδε το εισιτήριο στο χέρι μου έφυγε και σταμάτησε έναν μετανάστη που δεν είχε. Πως ήξερε ότι εγώ δεν το έχω χτυπήσει πριν έναν μήνα ας πούμε δεν το ρωτάω. Απλά να κρατάς εισιτήριο ουσιαστικά. Κρίμα. Sad
Απάντηση
#20
Και χθες το απόγευμα κατά τις 5:30 είδα ελεγκτές στο 6. Δύο ήταν, μπήκαν στο τρόλλεϋ στην μέση της Πατησίων(!), στο ύψος του Πολυτεχνείου και κατέβηκαν στην Κάνιγγος. Είμασταν περίπου 15 άτομα μέσα και έπιασαν μία κυρία που δεν είχε εισιτήριο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)