Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Euro2Day] Νέα παράταση για το Θριάσιο
#1
της Μάρως Τσαντήλα

Νέα, την πολλοστή, παράταση ανακοίνωσε η ΓΑΙΑΟΣΕ στον διαγωνισμό για την ανάθεση της κατασκευής και λειτουργίας του Εμπορευματικού Κέντρου του ΟΣΕ στο Θριάσιο. Ένα χρόνο μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού αυτός παραμένει ακόμη στον «αέρα» και βέβαια η περιοχή της Αττικής χωρίς εμπορευματικό κέντρο.

Η τελευταία σε μια σειρά παρατάσεων που είχαν δοθεί στον εν λόγω διαγωνισμό ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε σήμερα να υποβάλλουν τις προσφορές, ωστόσο μετά από συνεδρίαση που προηγήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αποφασίστηκε να παραταθεί η λήξη του διαγωνισμού με το αιτιολογικό ότι θα έπρεπε προηγουμένως να ενημερωθεί ο νέος υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος ανέλαβε το καθήκοντά του προ δεκαημέρου.

Αν μη τι άλλο ο λόγος της αναβολής του διαγωνισμού τον οποίο επικαλείται αυτό τη φορά η θυγατρική του ΟΣΕ προκαλεί έκπληξη καθώς πρόκειται για ένα έργο μεγάλου βεληνεκούς, με αρχικό προϋπολογισμό 150 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης κυβερνητικής στρατηγικής για την ανάδειξη της χώρας μας σε εμπορευματικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Euro2Day] Θριάσιο: Μετά το Πάσχα η διαδικασία ανάθεσης GeorgIrisbus 0 1.697 10-04-2012, 12:36 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Euro2Day] Θριάσιο: Αναζητείται plan B Cmaniac 0 1.814 20-07-2011, 02:10 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [Euro2Day] Στις καλένδες παραπέμπεται το Θριάσιο Cmaniac 0 1.909 07-03-2011, 08:08 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)