Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πύργος: Μπαίνουν παρκόμετρα για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό
#1
Για την ελεγχόμενη στάθμευση συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημ. Συμβούλιο Πύργου

Συνεδριάζει το απόγευμα της Παρασκευής το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, με πρώτο στην ημερήσια διάταξη και σημαντικότερο θέμα τη λήψη απόφασης για την εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη και στο Δήμο Πύργου. Η ελεγχόμενη στάθμευση είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται και σε πολλές άλλες πόλεις, όμως ο τρόπος που θα εφαρμοστεί καθώς και τα οικονομικά κόστη είναι τα επίμαχα σημεία, ώστε να μη μεταβληθεί σε φοροεισπρακτικό μέτρο, αλλά πραγματικά σε μέτρο διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

Ειδικότερα τη στιγμή αυτή που η πόλη μαστίζεται από την οικονομική κρίση κι από ανεργία και που τα χαμηλά εισοδήματα των εργαζομένων πλήττουν και τον εμπορικό κόσμο, δεν πρέπει για κανένα λόγο να επιδεινώνει περισσότερο την ήδη κακή οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών!

Η κοινοπραξία των «Ασύρματες Επικοινωνίες ΕΠΕ» και Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου εφαρμόζουν το συγκεκριμένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, το mobiPARK, κι έχουν πάρει το συγκεκριμένο έργο και για τον Πύργο.

Η συζήτηση του θέματος και η τελική απόφαση θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα του κόστους, τις περιοχές και τους δρόμους που θα περιλαμβάνει, τον τρόπο εφαρμογής, τις θέσεις των μόνιμων κατοίκων, κι άλλα σχετικά.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)