Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 1 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Εγκρίθηκε το ποσό των 250.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο Καλαβρύτων
#1
Όπως έφερε στη δημοσιότητα το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών, υποδομών και δικτύων (αρ αποφ. Δ3β/0/14/37-Π) έγινε η εγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00 €), από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε., για την εκτέλεση του έργου « Συντήρηση – βελτίωση του οδικού δικτύου Πάτρα - Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας, Πούντα- Καλάβρυτα, Καλάβρυτα-Πριόλιθος-Κλειτορία-Δάφνη, Καλάβρυτα – Πριόλιθος – Τριπόταμα – Δάφνη, Πάτρα – 111 – Τριπόταμα – Δάφνη – Παγκράτι κ.α., του Δήμου Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας ». Την απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Δημήτρης Ρέπας ύστερα από αίτημα του Δήμου Καλαβρύτων (αρ. πρωτ. 4500/20-4-2011 έγγραφο του Δήμου Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας)

Η απόφαση έχει ως εξής:
1) Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης ποσού διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00 €) για την εκτέλεση του έργου που αναφέρεται στο θέμα. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου δεν θα υπερβαίνει την εγκρινόμενη πίστωση.

2) Ορίζουμε Διευθύνουσα Υπηρεσία το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Ε. Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Προϊσταμένη Αρχή την Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

3) Καθορίζουμε με την πίστωση των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00 €) να αντιμετωπισθούν οι δαπάνες για ολοκληρωμένη φάση εργασίας, γενικά έξοδα και όφελος εργολάβου (Γ.Ε. & Ο.Ε.), αναθεώρηση τιμών, απρόβλεπτα και Φ.Π.Α. 4) Το εγκεκριμένο ποσόν για τις εργασίες του θέματος, μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, μειώνεται αυτομάτως στο ποσόν της προσφοράς. Απαγορεύουμε την εκτέλεση εργασιών, για οποιαδήποτε αιτία, χωρίς την δική μας έγκριση, με δαπάνη μεγαλύτερη από το ποσόν της προσφοράς. Επίσης, απαγορεύουμε την εκτέλεση εργασιών σε βάρος του ποσού του Φ.Π.Α., καθώς και του προβλεφθέντος ποσού αναθεώρησης.

Τυχόν πρόταση για την εκτέλεση απροβλέπτων και επειγουσών προσθέτων εργασιών θα υποβληθεί έγκαιρα και σύμφωνα πάντοτε με τις διατάξεις περί Δημ. Έργων και τις σχετικές εγκυκλίους.

5) Απαγορεύουμε την εκτέλεση εργασιών εκτός του κυρίου άξονα του έργου. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν θα αναλύονται στην Τεχνική Έκθεση που θα συνοδεύει τα Τεύχη Δημοπράτησης.

6) Μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού και την εγκατάσταση του Αναδόχου, η Δ/νουσα το έργο Υπηρεσία υποχρεούται να αποστείλει αμέσως πλήρη σειρά συμβατικών τευχών της εργολαβίας μέχρι και του συμφωνητικού στην Τ.Ε.Ο. Α.Ε. και στη Δ/νση Δ3 της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

7) Το ποσόν για γενικά έξοδα και όφελος εργολάβου (Γ.Ε. & Ο.Ε.) ανέρχεται σε 28%.

8) Οι πληρωμές των εργασιών να γίνουν από την Τ.Ε.Ο. Α.Ε

Πηγή: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-news
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsBeast.gr] Προς συντήρηση το οδικό δίκτυο της Δ. Ελλάδας Konstantinos MercedesBenz 0 2.247 09-07-2012, 10:39 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [GoodNet.gr] ΚΤΕΛ Δυτ. Κρήτης: Νέες ασφαλείς στάσεις στο οδικό δίκτυο GeorgIrisbus 0 1.664 15-05-2012, 11:25 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)