Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 4.33 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Χρόνος] Λεωφορείο KTEΛ στη νέα εποχή
#1
Διαθέτει προσωπικές τηλεοράσεις για όλους τους επιβάτες, σύνδεση με Nova, με παιγνίδια και ποικιλία μουσικής.

Το πρώτο δρομολόγιο γιορτάστηκε με σαμπάνιες, που προσφέρθηκαν σε κολονάτα ποτήρια για όλους τους επιβάτες, μαζί με γλυκίσματα του αρτοποιείου Αλμπάνη.

Ανήκει στην οικογένεια Αλμπάνη το νέο λεωφορείο υψηλών προδιαγραφών που εκτελεί το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ προς την Αθήνα και εξυπηρετεί πλέον τις επιθυμίες των επιβατών να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες του ταξιδίου. Ακολουθώντας και μια ρεαλιστική πολιτική τιμών το ΚΤΕΛ σε ταξιδεύει ονειρεμένα με οικονομικότερο εισιτήριο, αλλά και με ανέσεις πρωτόγνωρες.

Ήδη οι επιβάτες του χθεσινού απογευματινού δρομολογίου των Αθηνών δέχθηκαν μια έκπληξη αφού τους περίμενε στην είσοδο η προσφορά σαμπάνιας σε κρυστάλλινο κολονάτο ποτήρι και κεράσματα για το παρθενικό δρομολόγιο του λεωφορείου που απέκτησε όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό για την άνεσή τους.

Εκεί ήταν εκ μέρους της οικογένειας των μετόχων ο Γιώργος Αλμπάνης ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος, ενώ εγκαταστάτης των σχετικών συστημάτων ήταν ο Φεϊζή Γκατζάλ.

Έδωσε τις ευχές του και ο αντιπρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής Χουσεΐν Ερτζάν, όπως και πολλοί άλλοι που ήρθαν για τα καλορίζικα και το καλοτάξιδο του λεωφορείου

«Σε λίγο θα προσφέρουμε τοστ και φαγητό», λέει ο Γιώργος Αλμπάνης εκ μέρους της οικογένειας των μετόχων του λεωφορείου που βλέπει ότι μόνο με υψηλές υπηρεσίες και λογικές τιμές μπορείς να κρατήσεις το επιβατικό κοινό που στρέφεται μαζικότερα προς τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

[Εικόνα: KTEL_03.jpg]

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχετική πρωτοπορία να μπουν τηλεοράσεις σε όλα τα καθίσματα των επιβατών έχοντας την δυνατότητα να απολαύσουν το πρόγραμμα ή την ταινία της αρεσκείας τους, είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε ελληνικό λεωφορείο ΚΤΕΛ.
Απάντηση
#2
Σε ποιο αριθμό παρμπρίζ αναφέρεται το ρεπορτάζ;
Απάντηση
#3
Είναι το 12 του ΚΤΕΛ Ροδόπης

Περισσότερες φωτογραφίες απο το ίδιο ρεπορτάζ
[Εικόνα: KTEL_0.jpg]
[Εικόνα: KTEL_02.jpg]
Απάντηση
#4
συγχαρητηρια για το συναδελφο που ανεβαζει το πηχυ ψηλα
Απάντηση
#5
προκειται για neoplan euroliner ετσι??αλλα αν ειδα καλα δεν εχει τα χρωματα του κτελ??το εχει παρει τωρα??
Απάντηση
#6
Ο Μεσεος με το γαλαζιο το οδηγαει το ειδα εχθες απο κοντα στην εγνατια οδο τα φιμε τζαμια κατραν ναι NEW TRAVEGO Δεν εχει τα χρωματα κτελ εχει το σχεδιο που εχει μπροστα με πορτοκαλι και μπλε χρωμα παντος πολυ πενα ειναι........
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)