Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Φωτογραφίες παλιῶν ἀστικῶν
#1
Ὅποιος δὲν τὸ ἔχει δεῖ, ἂς τὸ κοιτάξει!

https://picasaweb.google.com/sbaros2/HellenicTransport#

Ἔχει φωτογραφἰες παλιῶν ἀστικῶν Ἀθηνῶν, Βόλου, Χαλκίδος!

Smile

Giannis εδώ, σου έφτιαξα το smiley και τον σύνδεσμο προσθέτωντας [url] και ανάμεσα του[-url]. Προσοχή, το [-url] θέλει / και όχι - που έβαλα, για να βγει.
Απάντηση
#2
Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην "Γραμμή Κέντρου Α" (η οποία αργότερα ονομαστήκε 100). Θυμόμουν ότι είχαν πινακίδες ΕΑΣ # (όπου # ένας αριθμός). Δεν θυμόμουν ότι είχαν αριθμό παρμπρίζ.
Απάντηση
#3
Είναι ένα συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#4
εχω σε vanhool Α507 δοκιμαστικο της ΕΑΣ το 282 ως γραμμη κεντρου Α
(14-06-2011, 11:32 AM)abc Έγραψε: Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην "Γραμμή Κέντρου Α" (η οποία αργότερα ονομαστήκε 100). Θυμόμουν ότι είχαν πινακίδες ΕΑΣ # (όπου # ένας αριθμός). Δεν θυμόμουν ότι είχαν αριθμό παρμπρίζ.

εχω σε vanhool Α507 δοκιμαστικο της ΕΑΣ το 282 ως γραμμη κεντρου Α. Η πινακιδα ηταν ΕΑΣ2
Απάντηση
#5

Κάποιες πληροφορίες που αφορούν τα καθ ημάς:
1.Το εικονιζόμενο VOLVO που γράφει ΛΕΧΩΝΙΑ είναι με αμάξωμα Ελ.Ελευθεριάδη και είναι ένα απο τα 5 που είχαμε τότε. Αυτό είναι το 8. Υπήρχε το 3 με πινακίδα ΤΒ 6719 ,το 6 με πινακίδα ΤΒ 1293 , το 27 με άγνωστη μέχρι στιγμής πινακίδα (ακόμη το ψάχνω!) και τέλος το 30 με πινακίδα ΤΑ 2214.
2.Ο χώρος που εικονίζεται είναι η τότε αφετηρία των αστικών πίσω απο το σημερινό δημοτίκό Θέατρο πάνω απο τον σταθμό των τραίνων.
3. Τα ΛΕΧΩΝΙΑ είναι το τρίτο χωριό όπως φεύγουμε απο το Βόλο και πάμε για το ανατολικό Πήλιο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)