Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Προς ολοκλήρωση οι ποδηλατόδρομοι στο Βόλο
#1
Διαβεβαιώσεις του δήμου

Σε διαδικασία οριστικής παραλαβής βρίσκεται το έργο κατασκευής δικτύου ποδηλατοδρόμων στον δήμο Βόλου, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του δήμου το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Παύλου Μαρκάκη.

Ο βουλευτής είχε ζητήσει από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να τον ενημερώσει πόσα χρήματα καταβλήθηκαν για το δίκτυο ποδηλατοδρόμων, διατυπώνοντας την άποψη ότι ενώ το έργο ξεκίνησε με καλές προοπτικές τελικά δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς μεγάλοι και άνετοι δρόμοι έχουν στενέψει ενώ οι ποδηλατόδρομοι είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν καθώς εμποδίζονται από κάθε πλευρά τους από αυτοκίνητα, κάδους απορριμμάτων και άλλα εμπόδια.

Με το έγγραφο του δήμου ο βουλευτής ενημερώνεται ότι για το έργο κατασκευής του δικτύου ποδηλατοδρόμων στο Βόλο καταβλήθηκε το ποσό των 232.619 ευρώ, τα οποία προήλθαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Σιδηρόδρομοι, Αεροδρόμια, Αστικές Συγκοινωνίες».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsBeast.gr] Επεκτείνονται οι ποδηλατόδρομοι στο Βόλο Konstantinos MercedesBenz 0 1.640 29-09-2011, 10:42 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [NewsBeast.gr] Στα σκαριά ποδηλατόδρομοι στην Πάτρα Konstantinos MercedesBenz 0 1.876 26-04-2011, 08:49 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)