Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Πιλοτική εφαρμογή της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στις λεωφορειολωρίδες
#1
Από τις 20 Ιουνίου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου

Σε πιλοτική εφαρμογή, για τη διάρκεια του καλοκαιριού, του μέτρου της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στις λεωφορειολωρίδες, προχωράει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα και να ληφθούν αποφάσεις για την καθιέρωσή του ή μη.

Συγκεκριμένα, με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Δημήτρης Ρέππας, από τις 20 Ιουνίου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου τα ποδήλατα θα μπορούν να κυκλοφορούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στις λεωφορειολωρίδες, στο δεξιό άκρο, σε μονό στοίχο δίπλα στο κράσπεδο της οδού, χωρίς να προβαίνουν σε ελιγμούς, ώστε να υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος για την κίνηση των διερχόμενων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και των υπολοίπων οχημάτων, για τα οποία επιτρέπεται η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες.

Οι ποδηλάτες θα πρέπει να τηρούν τις διατάξεις του ΚΟΚ και οφείλουν να παραχωρούν απόλυτη προτεραιότητα στα ΜΜΜ και στα υπόλοιπα οχήματα, θα φέρουν κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς επίσης και κατάλληλη σήμανση επί των ποδηλάτων, ώστε να είναι ασφαλής και διακριτή η κίνησή τους, ιδιαίτερα κατά τις νυκτερινές ώρες.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση
#2
Ηταν που ηταν χάλια η κατασταση θα μπουν και οι ποδηλατες (οχι οτι δεν εμπαιναν) και θα γινει πανικος..... Να φτιαχτουν ποδηλατοδρομοι και ας αφησουν τις ανοησιες οι ανευθυνουπευθυνοι!
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Newsbeast.gr] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω... ποδηλάτων Konstantinos MercedesBenz 0 1.409 07-04-2011, 05:28 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)