Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Xronos.gr] Υπερσύγχρονα λεωφορεία στη νέα εποχή
#1
ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Ο κάθε επιβάτης με οικονομικό εισιτήριο 90 ευρώ πάνε έλα με υπερσύγχρονα άνετα και πολυτελή λεωφορεία, θα απολαμβάνει στην προσωπική του τηλεόραση, μουσική και ταινίες της αρεσκείας του, ποδοσφαιρικούς αγώνες και όλη την γκάμα της Νοva
O πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πέτρος Δεληγκιόζης τονίζει ότι “μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινωθούν και άλλα ευεργετικά μέτρα υπέρ του επιβατικού κοινού”.

Το φοιτητικό εισιτήριο Κομοτηνή-Αθήνα με επιστροφή είναι μόνο 70 ευρώ και αυτό ισχύει γιατί το ΚΤΕΛ Κομοτηνής θέλει νάναι κοντά στην σπουδάζουσα νεολαία και να το δείχνει έμπρακτα μέσα από υψηλές υπηρεσίες. Ήδη, ετοιμάζεται όλος ο στόλος των αυτοκινήτων που πραγματοποιούν αυτά τα δρομολόγια, ώστε να παρέχει ανέσεις πρωτόγνωρες.

Ο κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα να περάσει τις ώρες του ταξιδιού απολαμβάνοντας στην προσωπική του οθόνη φορώντας ακουστικά και χωρίς να ενοχλεί τον διπλανό του μια από τις 30 ταινίες που διατίθενται από τις τελευταίες κυκλοφορίες, όπως και δεκάδες μουσικά cd, αλλά και το πρόγραμμα της πλατφόρμας της Νοva αθλητικά, ντοκιμαντέρ, ξένα τηλεοπτικά προγράμματα, μόδα, ιστορικά. Το ταξίδι πλέον θυμίζει ανέσεις αεροπορικής εταιρίας.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ επένδυσε γενναία κονδύλια για να εξασφαλίσει αυτές τις ανέσεις, προσφέρει με 90 ευρώ για το επιβατικό κοινό το ταξίδι μέχρι την Αθήνα με επιστροφή, ενώ θα ακολουθήσει και μεγαλύτερη πολιτική μειώσεων όπως και μια μεγάλη έκπληξη στα μέσα Ιουλίου που θα ανατρέψει πολλά δεδομένα.

Ο «Χ» παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλες αυτές τις εξελίξεις και συγχαίρει τους πρωτοπόρους μιας προσπάθειας που σέβεται τον επιβάτη και τον τελικό καταναλωτή. Μακάρι να τους μιμηθούν κι άλλοι κλάδοι.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)