Αξιολόγηση Θέματος:
  • 7 Ψήφοι - 4.43 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsIt.gr] Ζάκυνθος: Η κρίση γεμίζει τα λεωφορεία!
#1
Σταθερά αυξάνεται τους τελευταίους μήνες η επιβατική κίνηση στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ζακύνθου...

σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της κοινοπραξίας και αυτό αποδίδεται στη στροφή που δείχνει να κάνει το επιβατικό κοινό στα φθηνά μέσα δημόσιας μεταφοράς.

Περίπου 10% έχει αυξηθεί η κίνηση σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2010 και 15% έχει αυξηθεί η κίνηση προς τις τουριστικές περιοχές και τις κοσμικές παραλίες, δηλώνει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλίας Μαλιάς.

Ενα άλλο στοιχείο που έχει γίνει αντικείμενο παρατήρησης είναι η σημαντική μείωση των αλλοδαπών που χρησιμοποιούν το ΚΤΕΛ και αυτό αποδίδεται στην εκτίμηση ότι πολλοί μετανάστες, αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις της κρίσης, επέστρεψαν στην πατρίδα τους ή αναζήτησαν την τύχη τους εκτός Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και πολλά χρόνια η Ζάκυνθος θεωρείται εργασιακός παράδεισος για τους μετανάστες, αφού η τουριστική βιομηχανία εξασφάλιζε μέχρι πρότινος δουλειά για 12 χιλιάδες περίπου αλλοδαπούς που ζούσαν στο νησί με αμοιβές ανάλογες με αυτές που ίσχυαν και για τους ντόπιους εργαζόμενους.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)