Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Megatv] Επίθεση κατά αστυνομικών στην Πεύκη
#1
Πριν λίγο άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και τους έκλεψαν το περιπολικό στην οδό Αιόλου στην Πεύκη. Τραυματίες οι δύο αστυνομικοί και ένας ακόμα άνδρας, που ίσως είναι και συνεργός στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας πως στην οδό Αιόλου, υπήρχε ένα ύποπτο άτομο κοντά στα γραφεία πολιτιστικού κέντρου της περιοχής. Όταν έφτασε εκεί το περιπολικό και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες οι αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά των δραστών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Ο ένας από τους δράστες άρπαξε το περιπολικό και προσπάθησε να διαφύγει, όμως αντιλαμβανόμενος λίγο αργότερα ότι στην περιοχή είχαν σπεύσει δεκάδες περιπολικά και μοτοσικλέτες της αστυνομίας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το περιπολικό ένα χιλιόμετρο μακρυά από το σημείο της συμπλοκής στην οδό Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα στο περιπολικό οι αστυνομικοί εντόπισαν και το όπλο του ενός αστυνομικού.

Τα πυρά των δραστών βρήκαν τον έναν αστυνομικό στο στήθος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε αλεξίσφαιρο που του έσωσε τη ζωή. Οι δύο αστυνομικοί έχουν διακομιστεί στο ΚΑΤ, ενώ ο τραυματισμένος πολίτης στον Ερυθρό Σταυρό.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Τα Νέα] Προανάκριση για την επίθεση αστυνομικών κατά δημοσιογράφων στο Σύνταγμα Konstantinos MercedesBenz 0 1.427 06-10-2011, 07:58 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)