Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Συνάντηση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα έχει αύριο η Λ. Καλετζώτη
#1
Αντικείμενο των συναντήσεων, είναι ο Προαστιακός, καθώς επίσης και άλλα, μείζονα θέματα, που είναι αρμοδιότητα του Οργανισμού

Συναντήσεις καθοριστικής σημασίας για ζητήματα της Πάτρας, θα έχει αύριο στην Αθήνα με ανώτερα στελέχη του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αναπληρώτρια Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού, Περιβαλλοντικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κυρία Λένα Καλεντζώτη. Αντικείμενο των συναντήσεων, είναι ο Προαστιακός, καθώς επίσης και άλλα, μείζονα θέματα, που είναι αρμοδιότητα του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, η κυρία Καλεντζώτη, συνοδευόμενη από τον Αρχιμηχανικό Πελοποννήσου του ΟΣΕ κ. Δημήτρη Τζιβάρα, θα συναντηθεί στις 4 μ.μ. με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, καθώς επίσης και με ανώτερα διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ.

Σήμερα εξάλλου η Αντιδήμαρχος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΟΣΕ κ. Νίκο Ιωαννίδη.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Ποιά ζητήματα έθεσε η Αντιδήμαρχος

Καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του Προαστιακού σιδηροδρόμου ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα στην Αθήνα με ανώτερα στελέχη του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού, Περιβαλλοντικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κυρία Λένα Καλεντζώτη.

Η κ. Καλεντζώτη, με τον κ. Οικονόμου από τον ΟΣΕ Πάτρας, συναντήθηκαν στις 4 μ.μ. με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, καθώς επίσης και με ανώτερα διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και διήρκεσε για περισσότερο απο δύο ώρες, συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να τεθεί σε τροχιά υλοποίησης η λειτουργία εντός του καλοκαιριού της γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου έως τον Ψαθόπυργο.

Η κ. Καλεντζώτη δεσμεύτηκε από την πλευρά της ότι ο Δήμος θα συνδράμει άμεσα αυτή την προσπάθεια στον βαθμό που του αναλογεί και θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επίσης η αντιδήμαρχος έθεσε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις στάσεις του Προαστιακού, ιδίως σε περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες (π.χ. η Αγυιά), αλλά και το θέμα της επέκτασης σε αμέσως επόμενη φάση, της γραμμής μέχρι τα Καμίνια, το οποίο αποτελεί αίτημα του Δήμου Πατρέων.

Η κ. Καλεντζώτη, ζήτησε επίσης να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας του Προαστιακού για την εξυπηρέτηση ιδίως της νεολαίας που διασκεδάζει και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω της δυνατότητας της ασφαλούς μετακίνησής τους κυρίως μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έθεσε και το ζήτημα της τόνωσης της παραλιακής ζώνης με τη χρήση του Προαστιακού.

Σε ό,τι αφορά τις υποδομές, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε σαφές ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την διευκόλυνση των πολιτών κατά τη χρήση του Προαστιακού και για φέτος θα αναζητηθεί κάθε δυνατή λύση στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, ενώ από του χρόνου θα ολοκληρωθούν και θα τελειοποιηθούν οι δομές.

Η κ. Καλεντζώτη δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την πορεία της σύσκεψης και μας ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα για την οριστικοποίηση του σχεδιασμού.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [ΤΡΑΙΝΟΣΕ] ΔΤ: Εναρκτήρια Συνάντηση του έργου “Easytrip: GR-BG E-mobility solutions” GeorgIrisbus 0 1.737 23-04-2012, 08:54 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Οικολόγοι - Πράσινοι] ΔΤ: Συνάντηση με την ηγεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Cmaniac 0 2.004 27-01-2011, 06:08 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)