Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBomb] «Μεταναστεύουν» για την απογραφή της Λαμίας
#1
«Τσουνάμι» μετακινήσεων κατοίκων της Λαμίας στους τόπους καταγωγής τους προκειμένου να απογραφούν έχει σηκωθεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους τοπικούς φορείς.

«Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα»
δηλώνει ο δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς μετά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που συνεδρίασε έκτακτα και ασχολήθηκε με το θέμα της απογραφής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο ολόκληρες γειτονιές της Λαμίας μετακινούνται οργανωμένα σε γειτονικούς νομούς απ' όπου έλκουν την καταγωγή τους ενώ παράλληλα καταγγέλθηκε ότι για σήμερα Κυριακή έχουν προγραμματιστεί οργανωμένα ταξίδια συλλόγων και φορέων.

Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Λαμίας «αρνούνται στη Λαμία να ανοίξουν τις πόρτες των σπιτιών τους στους ανθρώπους της απογραφής λέγοντας ότι θα υπογραφούν στα χωριά τους». Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αποκαλύφθηκε ότι σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται ακόμη και τηλεφωνική απογραφή.


Τέλος, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με επιστολή του στη Στατιστική Αρχή, ο Δήμαρχος ζήτησε να διακοπεί η απογραφή σε συγκεκριμένες περιοχές στη σημερινή ημέρα επειδή όπως λέει " έχουν οργανωθεί μέχρι και εκδρομές για να γίνουν απογραφές στα καφενεία". Παράλληλα ζήτησε μεγαλύτερη εποπτεία καταγράφοντας συγχρόνως τις προθέσεις του δημοτικού συμβουλίου για προσφυγή ακόμη και στη δικαιοσύνη.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Να γιατι αυτη η χωρα βουλιαζει.

Η νοοτροπια "να ψοφησει η κατσικα του γείτονα" καλα κρατει.

Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, καλα τα ελεγε η Spiegel προχθες..
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)