Αξιολόγηση Θέματος:
  • 6 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Απεργούν οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων
#1
Οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου, αντιδρώντας στις πρακτικές των εργοδοτικών οργανώσεων για την υπογραφή των Σ.Σ.Ε. των οδηγών.

Στην ανακοίνωσή τους οι οδηγοί αναφέρουν: «λαμβάνοντας υπόψη μας την εν γένει οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και την αδήριτη ανάγκη για ενίσχυση με κάθε τρόπο του Τουρισμού μας, προτείναμε ως νέα ρύθμιση, πέρα από τα ήδη ισχύοντα, μόνο την αναπροσαρμογή του βασικού μισθού σε ποσοστό ίσο με τον ευρωπληθωρισμό.

Αντί αυτού στις διαπραγματεύσεις για τη Σ.Σ.Ε. 2011 οι εκπρόσωποι των εργοδοτών, μας αντιπρότειναν γραπτώς, ρυθμίσεις, που κατ’ αυθαίρετη ερμηνεία και κατά παραποίηση των κοινοτικών Κανονισμών και Οδηγιών, οδηγούν σε πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, αντίκεινται δε όχι μόνο στην εσωτερική, αλλά και στην κοινοτική έννομη τάξη και κείνται μακράν του επικαλούμενου από όλους πλέον ανεξαιρέτως τους κερδοσκόπους «δημοσίου συμφέροντος».

Αδυνατώντας να αποδεχθούμε την πλήρη κατάργηση των ισχυόντων ρυθμίσεων και γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στον τρίτο κόσμο, αλλά παραμένει -ακόμη- μια Ευρωπαϊκή χώρα και διαμαρτυρόμενοι εντονότατα για την άκαμπτη και αδικαιολόγητη στάση των εργοδοτών».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [TravelDailyNews.gr] Απεργία των οδηγών τουριστικών λεωφορείων στις 4-8 Ιουνίου Konstantinos MercedesBenz 1 3.437 03-06-2012, 08:00 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)