Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα τα θύματα της επίθεσης
#1
Εικόνες από την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα στα Εξάρχεια

Με εγκαύματα στο 16% του σώματος της νοσηλεύεται η γυναίκα που πουλούσε λουλούδια στα Εξάρχεια και που χτυπήθηκε από την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγεία της δεν είναι κρίσιμη. Με σοβαρά εγκαύματα όμως νοσηλεύονται και άλλοι δύο άνθρωποι ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός. Και οι τρεις ιδιώτες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας η ομάδα που επιτέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα πετώντας αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, απαρτιζόταν από περίπου 25 με 30 άτομα που φορούσαν κουκούλες.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λοστούς, έσπασαν τους υαλοπίνακες τριών αυτοκινήτων και με εύφλεκτο υλικό που έριξαν εντός της καμπίνας προκάλεσαν σε αυτά εκτεταμένες ζημιές. Πρόκειται για δύο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και ένα συμβατικό όχημα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων.

Ταυτόχρονα, άτομα από την ίδια ομάδα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τρεις ιδιωτικής χρήσης μοτοσικλέτες αστυνομικών που ήταν σταθμευμένες πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων, οι οποίες καταστράφηκαν.

Αμέσως μετά, η ομάδα των κουκουλοφόρων, κατά την αποχώρησή της από το σημείο, επιτέθηκε σε δύο δικυκλιστές αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή τη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου, όπου και λειτουργούσε λαϊκή αγορά και, αφού περιέλουσαν τη συμβατική μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά.

Από τη φωτιά προκλήθηκε έκρηξη στο ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο ημεδαποί μεταξύ των οποίων και η γυναίκα με τα λουλούδια και ένας αλλοδαπός.

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση.

[Εικόνα: 1651879.jpg]

[Εικόνα: 1651876.jpg]

[Εικόνα: ast1.jpg]

[Εικόνα: astb.jpg]


''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)