Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 2.6 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ελβετία
#1
http://www.youtube.com/watch?v=UCO9rqBO0...re=related http://www.youtube.com/watch?v=qXx4Vj-Hw...re=related Λιγο απο τον πολιτισμο της Ελβετιας! Ετσι να πηγαιναν και οι δικοι μας τρολλεατζηδες σε οσα κομματια μπορουν καλα θα ηταν....
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#2
χεχε φοβερο στιλ οι οδηγοι των τρολει στην Ελβετια, σε ορισμενα σημεια γρηγορα και οριακα με το πεζοδρομιο!

Φοβερες οι ληψεις και απο την οροφη (!!), ενω θα ηθελα να ξερω αν βγαιναμε με 2-3 βιντεοκαμερες στο χερι να τραβηξουμε τετοιου ειδους βιντεο, τι συμπεριφορες θα αντιμετωπιζαμε..
Απάντηση
#3
Και εψαχνα να δω που ειναι τα βιντεακι απου ανεβασα Tongue Ετσι και βγαιναμε με τις βιντεοκαμερες θα μας ειχαν ριξει ΧριστοΠαναγιες.... . Παλι καλα ομως εχω αρκετο υλικο απο την βιντεοκαμερα απο Solarinia, Γερμανικα, Vanhool στο 036 λιγο πριν το τελος και φυσικα ΕΛΒΟ σε ποικιλια TongueTongueTongue.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#4
Ομορφα βιντεο, πολιτισμος. Angel
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#5
Στην Λωζάννη, ένα από τα πιο όμορφα καντόνια της Ελβετίας, η συγκοινωνία φαντάζει σαν πρότυπο.

Με ένα από τα πρώτα δίκτυα τρόλεϋ στον κόσμο - λειτούργησε το 1932 - λόγω της ιδιαίτερης κλίσης στην πόλη, κυκλοφορούν αποκλειστικά αρθρωτά τρόλεϋ και κατά κόρον αρθρωτά λεωφορεία, ενώ και διώροφα Alexander Dennis θα βρει κάποιος για λογαριασμό της TL (Transport Lausanne).

Το ενδιαφέρον είναι ότι στις γραμμές τρόλεϋ, μπορεί να δρομολογηθεί και λεωφορείο, αφού πρόκειται πραγματικά για μια, κοινή εταιρεία.

Φυσικά, την παράσταση κλέβουν τα ελβετικά τρόλεϋ NAW, της τελευταίας παραλαβής του 1986 με ηλεκτρικά της BCC, που έχουν ρυμουλκούμενο βαγόνι πίσω, είτε το γνήσιο, είτε καινούργιο. Μετράνε μήνες πριν ολοκληρώσουν την καριέρα τους..

Η TL αποτελεί βασικό προμηθευτή για πολλές πόλεις της Ιταλίας, την Βουδαπέστη κτλ, όπου συνέχισαν την καριέρα τους τα VanHool newAG300, newA330, newA330 CNG (μακάρι να ψωνιζαμε κι εμείς τίποτα της προκοπής), ενώ από στόλο έχει μόνο Citaro και MAN κλασσικά και ελάχιστα newA330, αφού στην 15ετια τα αποσύρουν.
Απάντηση
#6
@VanHool Ετοιμάσου, Παρελήφθει προχθες 25μετρο HESS τρόλλευ, τον Άυγουστο η παρουσίαση του για την πόλη της Λωζάννης.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#7
(19-06-2020, 08:02 PM)TMantzas Έγραψε: @VanHool  Ετοιμάσου, Παρελήφθει προχθες 25μετρο HESS τρόλλευ, τον Άυγουστο η παρουσίαση του για την πόλη της Λωζάννης.
Πώς και 25μετρο στην Λωζάννη; Να φανταστώ ότι τα ΝΑW θα χαιρετήσουν;
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
#8
(22-06-2020, 03:56 PM)MrVanHool Έγραψε: Πώς και 25μετρο στην Λωζάννη; Να φανταστώ ότι τα ΝΑW θα χαιρετήσουν;
Ναι, μέχρι τέλος του έτους όλα θα έχουν αποσυρθεί. Θα τα βρείς όμως στην Βουλγαρία,τα πρωτα οχήματα ήδη είναι σε υπηρεσία. 2500Ευρώ/τμχ Big Grin
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)