Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 4.38 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Θριάσιο
#41
Ο Ίκαρος ΔΕΝ είναι ο μουσειακός ο οποίος και βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο Ρέντη σε κατάσταση βιτρίνας παρέα με το Leyland.
Κομμένοι "αεριτζήδες" στο Θριάσιο δεν υπήρξαν ποτέ πλην των δύο καμμένων. Κάποια πλεονάζοντα τη θερινή περίοδο είχαν μεταφερθεί εκεί από τα Λιόσια για να απελευθερώσουν κάποιους χώρους στο αμαξοστάσιο τα οποία και επέστρεψαν στη βάση τους.
Το αρθρωτό αν είναι κομμένο στα δύο είναι το Solaris, αν όχι είναι κατά πάσα πιθανότητα το ΥΜΙ-1025. Τα Volvo τυπικά είναι όλα ενεργά (άσχετα αν αυτά που έχουν σοβαρές ζημιές έχουν παραδώσει πινακίδες).
Α507 πρέπει να έχει κι άλλα, εκτός αν τα πήρε ο παλιατζής.
Το περίεργο είναι το ότι υπάρχουν Ν1 εκεί... Λόγω της ιδιαίτερα προχωρημένης ηλικίας τους όποιο υποστεί σοβαρή ζημιά από ατύχημα ή αβαρία διαγράφεται και κανιβαλλίζεται για ανταλλακτικά. Η λογική λοιπόν υπαγορεύει να βρίσκονται στα αμαξοστάσια που εδρεύουν σε κάποιο χώρο προκειμένου να ξηλώνεται άμεσα ότι χρειάζεται. Αφού θα μείνει πλέον μόνο ο σκελετός τότε έχει νόημα να το στείλουν στο Θρίασιο - φανταστείτε να χρειάζεται να κάνει ο τεχνίτης τη διαδρομή Ελληνικό - Θριάσιο - Ελληνικό για ένα και μόνο μικροανταλλακτικό!!! Σε τι κατάσταση ήταν λοιπόν;
Απάντηση
#42
Θα περάσω πάλι αύριο πιθανότατα και θα δώσω αναφορά στο τι θα δω. Ξαναλέω όμως ότι είμαι από μία απόσταση και κάποια πράγματα δεν φαίνονται τόσο καλά. Να βρεθώ δίπλα δεν ξέρω πως να πάω με το αυτοκίνητο.
Απάντηση
#43
Τι παίζει με αυτό το Α/Σ; Υπάρχει ακόμη; Σε ποιό σημείο βρίσκεται/βρισκόταν;
Προκαθορισμένες ανταποκρίσεις μεταξύ ΜΣΤ και τροφοδοτικών γραμμών τώρα!
Απάντηση
#44
(29-04-2016, 03:31 AM)Desiro Έγραψε: Τι παίζει με αυτό το Α/Σ; Υπάρχει ακόμη; Σε ποιό σημείο βρίσκεται/βρισκόταν;

Δεν ήταν / είναι Α/Σ. Είναι ένα οικόπεδο - χώρος εναπόθεσης παροπλισμένων οχημάτων και βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με την Περιφερειακή Αιγάλεω.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#45
Περνώντας από περιφερειακό Αιγάλεω φαίνεται αρκετά καλά το Θριάσιο. Μέσα είναι τίγκα στα λεωφορεία όλο. Πιο μπροστά φαίνονται ξεκάθαρα αρκετές κανιβαλισμένες Volvo και GN ενώ πιο πίσω γίνεται χαμός από Neoplan midi, N1, DAF, Vanhool A300 και γκαζιέρες. Το ερώτημα μου είναι γιατί δεν εκποιούνται όλα αυτά αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα είναι κανιβαλισμένα μέχρι αηδίας.

ΥΓ: Μέσα υπάρχει Ikarus και πορτοκαλί τρόλεϊ
Απάντηση
#46
Ευχαριστώ και τους δύο! Ξέρετε πέρα από εκεί , πού αλλού υπάρχουν παλιά οχήματα για να τραβήξω φωτογραφίες; Στον Κεραμεικό μπορεί να μπει κάποιος; Τον Ίκαρο και το Leyland που είναι στο Ρέντη μπορώ να τα επισκεπτώ;
Προκαθορισμένες ανταποκρίσεις μεταξύ ΜΣΤ και τροφοδοτικών γραμμών τώρα!
Απάντηση
#47
(21-05-2016, 03:41 PM)Desiro Έγραψε: Ευχαριστώ και τους δύο! Ξέρετε πέρα από εκεί , πού αλλού υπάρχουν παλιά οχήματα για να τραβήξω φωτογραφίες; Στον Κεραμεικό μπορεί να μπει κάποιος; Τον Ίκαρο και το Leyland που είναι στο Ρέντη μπορώ να τα επισκεπτώ;

Για να μπεις σε αυτούς τους χώρους σίγουρα θέλεις ειδική άδεια, γιατί είναι ιδιωτικοί χώροι και σαφέστατα απαγορεύεται να μπεις χωρίς να έχεις άδεια, αλλιώς φωτογραφίες μόνο απ' έξω. Όσο για το leyland και τον ίκαρο το leyland πρέπει να είναι στου Ρέντη και ο Ίκαρος στο Θριάσειο χωρίς να είμαι σίγουρος απόλυτα. Επίσης στου Ρέντη σίγουρα είναι ο μουσειακός δεινόσαυρος
Απάντηση
#48
Ευχαριστώ!
Προκαθορισμένες ανταποκρίσεις μεταξύ ΜΣΤ και τροφοδοτικών γραμμών τώρα!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)