Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 4.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Madata.gr] "Σβήνει" το Χαμόγελο του Παιδιού λόγω οικονομικής κρίσης!
#1
«Σβήνει» το «Χαμόγελο του Παιδιού» λόγω οικονομικής κρίσης! Ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς εδώ και καιρό συντηρεί τόσο τις εγκαταστάσεις όσο και το προσωπικό του αποκλειστικά από τις προσφορές πολιτών.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις 5/5/2011, ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος παρουσίασε την άσχημη οικονομική κατάσταση, αναφέροντας ως βασικότερους λόγους την παντελή έλλειψη κρατικών επιχορηγήσεων και τις περιορισμένες δωρεές, ενώ απηύθυνε επείγον κάλεσμα προς όλους τους φορείς, δημόσιους, ιδιωτικούς, καθώς και προς τους απλούς πολίτες να μην αφήσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» να σβήσει.

Μιλώντας στην «Espresso», ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι τα αποθεματικά του συλλόγου επαρκούν μόνο για την κάλυψη των εξόδων δύο μηνών και, παράλληλα, εξέφρασε την ανάγκη να εξευρεθούν πόροι για τη συνέχιση της λειτουργίας του:

«Λόγω της οικονομικής κρίσης τα πράγματα είναι χειρότερα και οι άνθρωποι που μας στήριζαν έχουν κι αυτοί πρόβλημα. Πολλοί, επίσης, είναι αυτοί που θεωρούσαν ότι το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν έχει πρόβλημα και μας είχαν για πλούσιους. Δεν έχουμε λάβει ποτέ κρατική χορηγία. Μας στήριζαν πάντα μόνο οι ιδιώτες και οι απλοί πολίτες με τις δωρεές τους, και σε αυτή τη στήριξη ευελπιστούμε και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μια οργάνωση που προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Espressonews.gr
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού διότι είναι η μονή σοβαρή οργάνωση που προστατεύει και αγάπα αυτές τις τρυφερές άλλα πονεμένες ψυχούλες,και δεν πιστεύω πως θα μας πειράξει τόσο εάν μια φορά τον μηνά δεν δώσουμε 3 ευρώ για να πιούμε ένα καφέ σε μια καφετερία η οπουδήποτε άλλου, και τα δώσουμε σε αυτά τα παιδάκια που τα έχουνε πραγματικά ανάγκη!!
Γιαυτό μην τσιγκουνευόμαστε και ας πράξουμε όλοι μας μα όλοι μας το κάλο!!!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)