Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsIt.gr] Με λιακάδα το Πάσχα των Ελλήνων - Δείτε αναλυτικές προβλέψεις ανα πόλη
#1
Αναλυτικές θερμοκρασίες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Χαλάει ο καιρός από την Τρίτη του Πάσχα.

Όπως προέβλεψε για το NewsIt o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, η άνοιξη επιστρέφει έστω και καθυστερημένα με λιακάδες σε όλη σχεδόν τη χώρα αλλά το μόνο που τα χαλάει είναι οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο.

Οι θερμοκρασίες βέβαια θα είναι χαμηλές λόγω των βοριάδων και μάλιστα η αίσθηση του ψύχους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στις θερμοκρασίες που θα πούμε. Ιδιαίτερα στην Ανατολική ηπειρωτική χώρα, δηλαδή στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Έυβοια, Πελοπόννησο τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, ενώ στα Δυτικά τα πράγματα θα είναι καλύτερα με θερμοκρασίες 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Λιακάδα σε ολη τη χώρα με αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά που το μεσημέρι και το απόγευμα ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να έχουμε λίγες μπόρες στα βουνά της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμη και της Δυτικής Πελοποννήσου. Το βράδυ όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν και η Ανάσταση θα γίνει κάτω από καλες καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα. Το βράδυ μόνο το κρύο θα είναι αισθητο ιδιαίτερα στις περιοχές που συνορεύουν με το Αιγαίο, εκεί χρειάζεται κάπως καλύτερο ντύσιμο. Καλύτερα τα πράγματα θα είναι στο Ιόνιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ο οβελίας θα ψηθεί κάτω από ιδανικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα όπου ηλιοφάνεια θα έχουμε όλο το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει λίγο και ιδιαίτερα στα βουνά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες μπόρες, εκεί λοιπόν θα πρέπει ο οβελίας να βγει πιο γρήγορα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά.

ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΨΗΣΕΤΕ
- ΡΟΔΟΣ, λιακάδα και θερμοκρασία 7 έως 20 βαθμούς.
- ΠΑΡΟΣ, λιακάδα και θερμοκρασία 14 έως 16 και 17 βαθμούς.
- ΖΑΚΥΝΘΟΣ, λιακάδα και θερμοκρασία 14 έως 20 βαθμούς.
- ΓΙΑΝΝΕΝΑ, αίθριος με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και θερμοκρασία 9 έως 19 βαθμούς.
- ΠΑΤΡΑ, λιακάδα και θερμοκρασία 11 έως 21 βαθμούς.
- ΚΑΛΑΜΑΤΑ, λιακάδα και θερμοκρασία 9 έως 20 βαθμούς.
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, λιακάδα με θερμοκρασία 4 έως 16 βαθμούς.
- ΒΟΛΟΣ, λιακάδα και θερμοκρασία 11 έως 18 βαθμούς όμως στο Πήλιο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη και λίγα σύννεφα το μεσημέρι.
- ΓΥΘΕΙΟ, λιακάδα με αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία 9 έως 22 βαθμούς.
- ΧΑΝΙΑ, αίθριος με αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία 10 εώς 16 βαθμούς.
- ΗΡΑΚΛΕΙΟ, λιακάδα και θερμοκρασία 6 εώς 17 βαθμούς.
- ΜΥΤΙΛΗΝΗ, λιακάδα και θερμοκρασία 6 έως 17 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Παρόμοιος ο καιρος και επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει με καλές συνθήκες

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Προσοχή γιατί ο καιρος γυρίζει και περιμένουμε βροχές που θα ξεκινήσουν το μεσημέρι από τα Δυτικά και αργότερα θα επεκταθούν στην Κεντρική και Βόρεια χώρα. Αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα μας επηρρεάσει μέχρι την Πρωτομαγιά.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)