Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes-Benz ΕΛΒΟ C97.405Ν
#21
Είναι δημοτική συγκοινωνία σίγουρα;

Μήπως το πήρε το ΚΤΕΛ;
Απάντηση
#22
(20-01-2012, 08:43 PM)Cmaniac Έγραψε: Είναι δημοτική συγκοινωνία σίγουρα;

Μήπως το πήρε το ΚΤΕΛ;

Nαι μπορεί, αν κάποιος είχε το pdf με το που δόθηκαν τα οχήματα που είχε βάλει η ΕΘΕΛ στη διαύγεια θα λέει σίγουρα για το αν ήταν σε δήμο ή στο αστικό. Εγώ θα σας γελάσω. Το σίγουρο είναι ότι είναι για Θήβα
Απάντηση
#23
Μου φαίνεται πως από την ΕΘΕΛ τα αγόρασε ο Ερμής και μετά από εκεί και πέρα πουλήθηκαν..
Απάντηση
#24
Του ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ ειναι το οχημα των φωτογραφιων της προηγουμενης σελιδας.Πηρε συνολικα 3 οχηματα του ιδιου τυπου το εκει κτελ και αντικατεστησε καποια Ο.405 που κοπηκαν λογω ηλικιας..
Απάντηση
#25
(04-11-2011, 10:59 AM)dora Έγραψε: Καμια φωτο υπαρχει τελικα απο το συγκεκριμενο ξεπουλημα ? Και μια κακια ετσι για να γινεται κουβεντα ..... αφου κοπηκε γιατι ηταν ασυμφορο επισκευης ποιος πληρωσε για να επισκευαστει-βαφτει-πουληθει ..... το ΚΤΕΛ ?

Θα συμφωνήσω μαζί σου περί ξεπουλήματος, στη λογική ότι αντί να πουληθούν τα Ν1 και τα VANHOOL mini, που είναι ηλικιακά παλαιότερα, πωλούνται λεωφορεία 10ετίας! Είμαστε χουβαρντάδες (το team ΟΑΣΑ-ΕΘΕΛ δηλαδή) που αντί να προσληφθεί προσωπικό κίνησης και συντήρησης, πουλάμε καινούρια λεωφορεία.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#26
Να αναφερουμε βεβαια οτι και για τα vanhool για παραδειγμα,οπως και για ολα τα αποσυρμενα,εχουν διεξαχθει διαγωνισμοι(ο πρωτος στις 4/3/2010)απλα ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..Και ισως οχι αδικα Wink Τα Ν1 εχουν σταθει πιο τυχερα αφου ειδαμε οτι και προσφατα αρκετα απο τα αποσυρμενα αγοραστηκαν απλα υπαρχει και κατι πολυ βασικο που δεν πρεπει να ξεχναμε!Το οτι τα αστικα κτελ εχουν σχετικα συγχρονους στολους στις μερες μας και για τα επομενα 5χρονια περιπου δεν αναμενονται μαζικες αλλαγες οχηματων.
Ειμαι βεβαιος οτι και με την οικονομικη κριση που μας μαστιζει σε μερικα χρονια οταν θα πρεπει καποια αστικα της επαρχιας να κοπουν πολλοι θα στραφουν προς αναζητηση οικονομικοτερης αγορας στις συγκοινωνιακες εταιρειες Αθηνας-Θεσσαλονικης οπως ειχε συμβει και πριν μερικες δεκαετιες για οσους θυμουνται!!
Απάντηση
#27
(21-01-2012, 08:22 PM)ELBO O405GN Έγραψε: Θα συμφωνήσω μαζί σου περί ξεπουλήματος, στη λογική ότι αντί να πουληθούν τα Ν1 και τα VANHOOL mini, που είναι ηλικιακά παλαιότερα, πωλούνται λεωφορεία 10ετίας! Είμαστε χουβαρντάδες (το team ΟΑΣΑ-ΕΘΕΛ δηλαδή) που αντί να προσληφθεί προσωπικό κίνησης και συντήρησης, πουλάμε καινούρια λεωφορεία.
Δεν θα συμφωνήσω περί ξεπουλήματος. Με τις τελευταίες περικοπές στα δρομολόγια έχουν περισέψει πολλά οχήματα και πλέον νομίζω ότι βγαίνουν περίπου 1300 οχήματα στην αιχμή μπορεί και λιγότερα οπότε λογικό είναι να αποσύρονται οχήματα καθώς έχουν έξοδα συντήρησης, τέλη, ασφάλειες κτλ.
Επίσης τα Ν1 κυρίως του Ελληνικού είναι σε καλή κατάσταση και δεν βγάζουν ζημιές σε αντίθεση με τα Ν2 που όσα δεν έχουν περάσει από ανακατασκευή είναι σε άθλια κατάσταση.
Απάντηση
#28
Γνωρίζει κανείς πώς πάει η ανακατασκευή των Ν2 και ποια οχήματα έχουν περάσει; Θα περάσουν όλα τα Ν2 από αυτήν (χλωμό λόγω οικονομικών) ή τα οχήματα κάποιου συγκεκριμένου αμαξοστάσιου; Πλέον κυκλοφορούν αρκετά σουλουπωμένα Ν2, όπως έγραψε ο Paul χθες αλλού.

Τι περιλαμβάνει η ανακατασκευή;
Απάντηση
#29
Γιάννη εγώ όσα έχω δεί πλήρως ανακατασκευασμένα είναι με αρ. 600+. Υπάρχουν και άλλα που κυκλοφορούν με κομμάτια βαμμένα αλλά κατα τ' αλλα είναι υπο διάλυση...

Αυτή την στιγμή πάντως δεν βρίσκεις σε τελευταία φαση διάλυσης (εξαιρούνται 2-3 βοτανικού που έχουν τρύπες στους θόλους κοντα στους τροχούς). Είναι όλα ή ανακατασκευασμένα ή σε κατάσταση που κυκλοφορούν χωρίς να φεύγουν κομμάτια, βίδες κλπ...
Απάντηση
#30
Βρήκα αύτο το βίντεο στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=H2rjoBJEIAQ
Δείχνει εκτός από Volvo και Solaris εκ των οπίων πολλά σε τραγική κατάσταση και μερικά Ν2 σε παρόμοια κατάσταση.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Mercedes-Benz O405N (N1) N1Brahamiou 127 53.766 30-12-2023, 05:27 PM
Τελευταία Δημοσίευση: patrinos
  Mercedes-Benz ΕΛΒΟ C97.405GN aliance 98 129.433 05-11-2023, 08:16 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Giannis

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)