Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast] Αναποφάσιστοι και στα πιο... απλά!
#1
Διχασμένη και καθυστερημένη στην αντίδρασή της φάνηκε η Αθήνα σήμερα το πρωί όσων αφορά την τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας στην κορυφή του ιστού ή μεσίστια λόγο της ημέρας.

Από το πρωί τα περισσότερα μεγάλα μη κυβερνητικά κτίρια όπως τράπεζες και ξενοδοχεία είχαν τοποθετήσει τις σημαίες μεσίστιες, οι σημαίες τόσο στην κορυφή της Βουλής όσο και στο υπουργείο Οικονομικών ήταν στην κορυφή του ιστού.

Αντίθετα στο βράχο της Ακρόπολης η σημαία κυμάτιζε από το πρωί μεσίστια.

Στην Μητρόπολη Αθηνών υπήρξε διχογνωμία αφού η σημαία στην κορυφή της εκκλησίας κυμάτιζε στην περήφανα, ενώ αντίθετα στο προαύλιο χώρο τρεις σημαίες βρίσκονταν και αυτές μεσίστιες.

Τελικά λίγο πριν την 13:00 ίσως γιατί κάποιος τους ειδοποίησε, ίσως γιατί τότε έφτασε ο αρμόδιος υπάλληλος, ίσως πάλι γιατί είδαν τις σημαίες στα ξενοδοχεία απέναντι, κάποιος ανέλαβε και έβαλε μεσίστια τη σημαία στην κορυφή της Βουλής, ενώ μάλλον από υπερβάλλοντα ζήλο σχεδόν κατέβασε τη σημαία στο υπουργείο Οικονομικών.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Παραμονές 25ης Μαρτίου, ο σημαιοστολισμός της πόλης έγινε... με τις σημαίες ανάποδα(!) στην λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)