Αξιολόγηση Θέματος:
  • 6 Ψήφοι - 3.33 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewPost] Εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε καλώδια χαλκού από ΟΣΕ-ΟΤΕ
#1
Οι αστυνομικές αρχές εξάρθρωσαν σπείρα, αποτελούμενη από πέντε Έλληνες και τρεις Πακιστανούς, η οποία πραγματοποιούσε συστηματικά κλοπές χάλκινων καλωδίων, από τα δίκτυα επικοινωνιών και συγκοινωνιών (ΟΤΕ και ΟΣΕ), τα οποία στην συνέχεια πωλούσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες συνελήφθησαν νυκτερινές ώρες, πριν από τρεις μέρες στα Μέγαρα Αττικής, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, διότι λίγο πριν είχαν προβεί σε αφαίρεση καλωδίων χαλκού, στο 45ο χλμ της γραμμής του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθηνών-Κιάτου.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α Μεγάρων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προέκυψε ότι οι οκτώ άνδρες, κατά το τελευταίο έτος είχαν διαπράξει εννέα κλοπές καλωδίων, από τα δίκτυα του ΟΣΕ και του ΟΤΕ, στις περιοχές Αγίων Αναργύρων, Αχαρνών, Ν. Περάμου, Μεγάρων.

Με τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα τους προκάλεσαν, σύμφωνα με την εκτίμηση του ΟΣΕ, οικονομική ζημιά που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία για την κοπή των καλωδίων (τσεκούρι, σιδερένιοι κόφτες, σιδηροπρίονα, κατσαβίδια, τανάλιες, λαστιχένια γάντια), καλώδια από χαλκό και πέντε οχήματα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των κλοπιμαίων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)