Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων
#1
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της οδού Μαιζώνος:
Α) Η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Μαιζώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Μιαούλη, την Κυριακή 17/4/2011 & ώρες 07.30 π.μ. έως 15.00 μ.μ., λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Εργασίες Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης Αρκτικού και Κεντρικού Διαμερίσματος Πόλεως Πατρών-2010» της ΔΕΥΑΠ.

Β) Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού Κανακάρη στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γούναρη και Κανάρη, προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ.

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ , λόγω της διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα της οδού Μαιζώνος:

-Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 2 προς Ταραμπούρα θα διέρχονται μέσω των οδών Μαιζώνος-Γούναρη-Κανακάρη-Ναυαρίνου.

-Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 3 προς Ζαρουχλέικα θα διέρχονται μέσω των οδών Μαιζώνος-Γούναρη-Κανακάρη-Παπαφλέσσα-Μαιζώνος.

-Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 5 προς Τσουκαλέικα θα διέρχονται μέσω των οδών Μαιζώνος-Γούναρη-Κανακάρη-Παπαφλέσσα-Ακτή Δυμαίων.

-Τα τοπικά δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ προς Αλισσό, Κάτω Αχαια κ.λ.π. θα διέρχονται μέσω της οδού Όθωνος Αμαλίας.

Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.

Μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της οδού Αρέθα, επί της βόρειας πλευράς της οδού Αρέθα, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κομαιθούς και Στ. Θωμόπουλου, την Μ. Τρίτη 19/4/2011 και την Μ. Τετάρτη 20/4/2011, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Εργασίες Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης Αρκτικού και Κεντρικού Διαμερίσματος Πόλεως Πατρών-2010» της ΔΕΥΑΠ. παρεμπόδιση θα γίνεται σε πλάτος οδοστρώματος τέτοιο ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος τμήματος της ανωτέρω οδού να διεξάγεται κανονικά.
Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών,

υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.

Την προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Γ. Ρούφου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου και Μπουκαούρη, την Παρασκευή 15/4/2011 και την Μ. Δευτέρα 18/4/2011, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Εργασίες Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης Αρκτικού και Κεντρικού Διαμερίσματος Πόλεως Πατρών-2010» της ΔΕΥΑΠ. Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.
Την προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Καρατζά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Ρούφου και Νικήτα, την Παρασκευή 15/4/2011 και την Μ. Δευτέρα 18/4/2011, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Εργασίες Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης Αρκτικού και Κεντρικού .Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.
Την προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Κουμανιώτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Σμύρνης, την Μ. Δευτέρα 18/4/2011 και την Μ. Τρίτη 19/4/2011, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Εργασίες Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης Αρκτικού και Κεντρικού Διαμερίσματος Πόλεως Πατρών-2010» της ΔΕΥΑΠ.
Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:



Την μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος των οδών Κορίνθου, Κανακάρη.Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και η απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της δυτικής πλευράς Κορίνθου και επί της ανατολικής πλευράς της οδού Κανακάρη, στη συμβολή τους με την οδό Παντανάσσης, για το χρονικό διάστημα από τις 14.4.2011 έως και τις 17.5.2011 και ώρες από 07:00 – 09:00, λόγω εκφόρτωσης υλικών, στα πλαίσια της εργολαβίας «Πεζοδρόμηση οδών Παντανάσσης – Ρήγα Φεραίου» του Δήμου Πατρέων.H κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λεωφορείων κ.λπ. από το εναπομένον τμήμα των οδών Κορίνθου, Κανακάρη θα διεξάγεται κανονικά. Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών, και προειδοποιητικών πινακίδων, διαχωριστικών κ.λπ. στις κατάλληλες θέσεις.
Την προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Κορίνθου.Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων σε πλάτος 3.00μ. επί της δυτικής και της ανατολικής πλευράς της οδού Κορίνθου, εναλλάξ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαχανά και Αγίας Σοφίας, ανά οικοδομικό τετράγωνο τμηματικά, το Σάββατο 16/4/2011 και την Κυριακή 17/4/2011, λόγω επειγουσών εργασιών στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ. Οι εργασίες θα εκτελούνται τις ώρες από 07:30-21:00,εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας, ενώ κανονικά θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί των καθέτων οδών. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της οδού Κορίνθου θα διεξάγεται από το εκάστοτε εναπομένον τμήμα.
Τα οχήματα που θα κινούνται και θα σταθμεύουν περιοδικώς διακινώντας τα αναγκαία για το έργο επιμέρους υλικά στην ανωτέρω οδό είναι τα εξής: ΖΜΒ-7108, ΥΖΟ-2573, ΖΜΑ-6103, ΖΜΒ-7286, ΥΗΡ-6103, ΜΕ-89323, ΜΕ-87421,ΥΖΑ-4903, ΥΖΚ-7058.

Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.

Tην παράταση απαγόρευσης στάθμευσης επί των οδών Κανακάρη και Ερμού. Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης: α) επί της δυτικής πλευράς της οδού Κανακάρη, έμπροσθεν φαρμακείου επί της οδού Κανακάρη 118 (μήκος παρεμπόδισης 21,00μ. και πλάτους 1,10μ. - η θέση ευρίσκεται μεταξύ των οδών Ερμού και Αγίου Νικολάου), και β) επί της βόρειας πλευράς της οδού Ερμού, παραπλεύρως του φαρμακείου επί της οδού Κανακάρη 118 (μήκος παρεμπόδισης 6,00μ. και πλάτους 1,00μ. – η θέση ευρίσκεται μεταξύ των οδών Κορίνθου και Κανακάρη), λόγω σκαλωσιών, για το χρονικό διάστημα από 16/4/11 έως και την 16/5/11. Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών πινακίδων, στις κατάλληλες θέσεις.
Την προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της βόρειας πλευράς της οδού Κολοκοτρώνη .Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της βόρειας πλευράς της οδού Κολοκοτρώνη έμπροσθεν πολυκατοικίας επί της οδού Κορίνθου 227 (δέσμευση μίας θέσης ελεγχόμενης στάθμευσης), λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών από 18/4/11 έως και την 22/4/11. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Κανακάρη και Κορίνθου. Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών πινακίδων, στις κατάλληλες θέσεις.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [The best] Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων GeorgIrisbus 0 1.511 26-10-2011, 03:46 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Newsbeast.gr] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω... ποδηλάτων Konstantinos MercedesBenz 0 1.876 07-04-2011, 05:28 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)