Αξιολόγηση Θέματος:
  • 8 Ψήφοι - 2.38 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Μπαράζ αγωγών για το κλείσιμο της κοιλάδας των Τεμπών
#1
Αγωγές, μέσω των οποίων ζητούν αποζημιώσεις συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, κατέθεσαν κατά της «Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ», η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή της σήραγγας των Τεμπών, οκτώ επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην κοιλάδα, για διαφυγόντα κέρδη που προέκυψαν λόγω του κλεισίματος της κοιλάδας από το Δεκέμβριο του 2009 έως και το Μάιο του 2010, μετά την κατολίσθηση.

Στις αγωγές που κατέθεσαν οι επαγγελματίες, υποστηρίζουν, ότι για την κατάπτωση των βράχων, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και ο ιταλός μηχανικός του έργου, σημαντική ευθύνη φέρει και η εταιρεία και παραθέτουν σειρά επιχειρημάτων προς επίρρωση τους ισχυρισμού.

Οι επαγγελματίες, ζητούν από την παραχωρησιούχο εταιρεία την καταβολή συνολικά του προαναφερόμενου ποσού, ιχυριζόμενοι ότι κατά την διάρκεια της διακοπής τα καταστήματά τους που δεν λειτούργησαν, παρουσίαζαν μηδενικά έσοδα, την ώρα που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις εξακολουθούσαν να παραμένουν ίδιες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρώτο Θέμα] Ευθύνες του ΚΤΕΛ Ημαθίας στην τραγωδία των Τεμπών Cmaniac 1 1.773 09-07-2011, 11:29 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)