Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Real.gr] Παλεύουν με τις λάσπες οι κάτοικοι στο Σαράντι
#1
Με τις λάσπες παλεύουν οι πολίτες στο Σαράντι Βοιωτίας μετά το «τσουνάμι» από το Μόρνο.

Το κανάλι που έσπασε δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στο χωριό που πνίγηκε στο νερό και τις λάσπες.

Οικιακές συσκευές καταστράφηκαν και πολλά σπίτια υπέστησαν καταστροφές, κυρίως στα εσωτερικά δάπεδα τους.

Πάντως από τη πλευρά της η ΕΥΔΑΠ εμφανίζεται διατεθειμένη να αποζημιώσει τους κατοίκους του χωριού.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, αποζημιωθούν οι κάτοικοι της περιοχής, που υπέστησαν ζημιές, είτε από το Δημόσιο, είτε από την ΕΥΔΑΠ.

Παράλληλα σε περίπου μία εβδομάδα θα έχει αποκατασταθεί εν μέρει η υδροδότηση της πρωτεύουσας από τον Μόρνο, μέσω ενός μεγάλου μεταλλικού σωλήνα, ο οποίος θα τοποθετηθεί προσωρινά στο σημείο που έσπασε το κανάλι στο Σαράντι Βοιωτίας.

Η ΕΥΔΑΠ έχει ήδη θέσει σε λειτουργία το εναλλακτικό σύστημα τροφοδοσίας του δικτύου με νερό από τον Μαραθώνα και την Υλίκη.

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν τα έργα για την αποκατάσταση της ζημιάς του καναλιού στο Σαράντι.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι καλό κουράγιο και δύναμη στο αγαπημένο μου Σαράντι ή παραλία Σαράντη καλύτερα... Ελπίζω να λυθεί γρήγορα το πρόβλημά τους γιατί είναι δύσκολη εκεί, μιας και αποκόπηκε ο μόνος δρόμος που είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο.
Βάλτε Solaris Urbino 8.6 σε 537,712,728,729 και αυξήστε τα δρομολόγια του Γ9, του Α10 και του Β10!! Τροποποιήστε τα τοπικά του Μενιδίου και βάλτε την αφετηρία στο ΣΚΑ!! Δημιουργήστε μία νέα γραμμή να καλύπτει Κύπρου & Ιωνίας!!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)