Αξιολόγηση Θέματος:
  • 6 Ψήφοι - 2.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Νέα πρόστιμα-φωτιά από τοκ ΚΟΚ
#1
Ένας ... έμμεσος φόρος δεν είναι άλλος από τα πρόστιμα του ΚΟΚ και έτσι φυσικό και ... επόμενο ήταν να έρθει και η σειρά του να αυξηθεί.

Τα ήδη τσουχτερά πρόστιμα που είχαν επιβληθεί από το 2007 έρχονται να αυξηθούν και άλλο.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” η κλήση για διπλοπαρκάρισμα αναμένεται να ανέβει από τα 40 στα 60 ευρώ, παρεμπόδιση κυκλοφορίας ΜΜΜ πάει από τα 150 στα 225 ευρώ, ενώ κυριολεκτικά φωτιά θα πάρουν πρόστιμα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Έτσι θα υπερδιπλασιαστούν πρόστιμα όπως αυτό για την παραβίαση κόκκινου ή stop, ειδικά μέσα σε κατοικημένη περιοχή, αλλά και το πρόστιμο για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Ειδικά τα παραπάνω πρόστιμα δεν θα βρεθεί κανείς να διαφωνήσει με τις αυξήσεις, ωστόσο φαίνεται ότι μαζί με αυτά θα εκτιναχθούν στα ύψη και τα πρόστιμα για τα όρια ταχύτητας, χωρίς για μια ακόμη φορά να αναπροσαρμοστούν προς τα πάνω και τα ίδια τα όρια των 10, 20 και 30 χλμ την ώρα ακόμη και σε δρόμους μεταξύ πόλεων ή ότι 40,50 και 60χλμ στην εθνική οδό που απλά δίνουν την ευκαιρία στην τροχαία να στήνει μπλόκα και να εισπράττει κλήσεις.

Πηγή είδησης / Newsit.gr
http://www.newsit.gr/default.php?pname=A...tid=3&la=1
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)