Αξιολόγηση Θέματος:
  • 24 Ψήφοι - 3.42 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[trikalanews.gr] Δοκιμάζει νέα λεωφορεία το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων
#1
Στην προσπάθεια που καταβάλλει το Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η ανανέωση του στόλου των οχημάτων του.
[Εικόνα: 127263719574_lrg.jpg]
Ήδη η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρίες οι οποίες κατασκευάζουν λεωφορεία και αναζητά το καλύτερο ώστε να αντικατασταθούν σταδιακά τα οχήματα που σήμερα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων και του Νομού.

Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα εντωμεταξύ, όχημα το οποίο συνδυάζει νέα, υψηλή τεχνολογία, είναι φιλικό στο περιβάλλον εκπέμποντας χαμηλούς ρύπους, φιλικό για τα ΑμΕΑ, ενώ συνδυάζει αξιοπιστία και άνεση.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας που κατασκευάζει το συγκεκριμένο λεωφορείο «έχουμε μια παραδοσιακή συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων το οποίο είναι από τους καλύτερους πελάτες μας και πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία».

«Εξετάζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Ιωάννου και πρόσθεσε « με τους ανθρώπους της εταιρείας υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας μας, με ανανέωση του στόλου, προς όφελος πάντα του επιβατικού κοινού».

Οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ δοκίμασαν το νέο όχημα στους δρόμους της πόλης, εκτελώντας μάλιστα συγκεκριμένα δρομολόγια και δήλωναν αργότερα απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες κίνησης μέσα στην πόλη.
Απάντηση
#2
Η παρουσιαση-επιδειξη απο την ΜΑΝ Ελλας ενος δειγματος Α21 δεν νομιζω οτι αφορα την κοινοτητα, πολυ περισσοτερο οταν μετατρεπεται σε αρθρο εντυπωσιασμου.
Το περιεργο ειναι οτι αναρταται απο μελος το οποιο λογω ιδιοτητας θα επρεπε να φιλτραρει καλυτερα τετοιες ειδησεις - κατι που δεν συμβαινει.

Λοιπον, το συγκεκριμενο οχημα βρεθηκε στα Τρικαλα στα πλαισια του promotion του οχηματος απο την ΜΑΝ, καποια - λιγα - ιδια κυκλοφορουν στην πολη απο την παραγγελια της Λαρισας που ακυρωθηκε, αγορασμενα κοψοχρονια. Το κοστος του συγκεκριμενου ισουται με 7 μεταχειρισμενα δεκαετιας οποτε δυσκολο το βλεπω να κυκλοφορει στην πολη.

Εξαλλου και ο ιδιος ο προεδρος του ΚΤΕΛ δεν αναφερει πουθενα οτι επικειται ανανεωση στολου, την αγορα "σκαναρει" ο ανθρωπος - και πολυ καλα κανει μαλιστα...
Απάντηση
#3
Προς επιβεβαιωση των οσων γραφω παραπανω το εικονιζομενο αμαξι οπως με πληροφορησε ο Patrinos ειναι σημερα στην Πατρα.
Απάντηση
#4
σήμερα το συγκεκριμένο ΜΑΝ ήταν και στην Πάτρα και η γκαντεμιά που με δέρνει ώς συνήθως, ενώ αυτό ερχόταν για βόλτα προς τα μέρη μου εγώ ήμουν κέντρο και δεν το είδα. Το είδε ο Pan Sem.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Trikalanews.gr] Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων ενημερώνει το επιβατικό κοινό GeorgIrisbus 0 1.996 31-12-2011, 01:57 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [TrikalaNews.gr] Στα … «κάγκελα» Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων Konstantinos MercedesBenz 0 2.490 09-07-2011, 10:05 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [TrikalaNews.gr] Αποκτούν φως με …φωτοβολταϊκά οι στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Konstantinos MercedesBenz 0 2.075 01-07-2011, 08:25 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [TrikalaNews.gr] Ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμΕΑ με το ΚΤΕΛ Τρικάλων Konstantinos MercedesBenz 0 2.083 31-05-2011, 06:36 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [TrikalaNews] Αναστολή της διακοπής δρομολογίων από το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων Cmaniac 0 2.301 03-04-2011, 01:35 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [Trikalanews.gr] Στάση εργασίας στο Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων Konstantinos MercedesBenz 2 3.848 24-03-2011, 07:14 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Pansa

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)