Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Τα παρμπρίζ των Νο24 & Νο35 είναι ανάποδα.. Σήμερα στο Νο24 το μηχάνημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου με βλάβη..
Απάντηση
Τώρα παρατήρησα ότι αναβάθμισαν το λογισμικό του ηλεκτρονικου επικυρωτικου στο αστικό και δεν φαίνεται πλέον η φωτό και το ονομά κατά την επικύρωση της ηλεκτρονικής κάρτας έτσι όπως έπρεπε να ήταν από την αρχή..
Απάντηση
Ερώτηση. Δεν αφορά το αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, αλλά το δίκτυο προαστιακού Πάτρας.
Γλωρίζουμε αν κι αυτό πλέον, λόγω της τραγωδίας θα σταματήσει να πραγματοποιείται μέχρι νεωτέρας? Ή αν έστω θα δρομολογούνται λεωφορεία που θα πηγαίνουν εώς Καστελλόκαμπο?
Διότι σαν φοιτητής, είναι η μοναδική μου λύση για να μπορώ να πηγαίνω στη σχολή σε ημερίσια βάση, καθώς η μηνιαία κάρτα του ΚΤΕΛ ειναι 37€, όταν δεν βγάζω καν τον μήνα...
- Μην καταστρέφετε κι άλλο το 164 !  Chair  - 
Απάντηση
(18-02-2023, 09:19 PM)patrinos Έγραψε: Τώρα παρατήρησα ότι αναβάθμισαν το λογισμικό του ηλεκτρονικου επικυρωτικου στο αστικό και δεν φαίνεται πλέον η φωτό και το ονομά κατά την επικύρωση της ηλεκτρονικής κάρτας έτσι όπως έπρεπε να ήταν από την αρχή..

Έχω παρατηρήσει, πως στην περίπτωση μου, φαίνεται ακόμα, αλλά πέρα από αυτό, φαίνεται και το είδος κάρτας που έχω αγοράσει
- Μην καταστρέφετε κι άλλο το 164 !  Chair  - 
Απάντηση
Ναι ακόμα φαίνεται..Είχε τύχει στο ίδιο λεωφορείο τη μία να μην φανεί την άλλη να φανεί κανονικά. Μια ερώτηση στην Αρχή Προστασίας Προσωπικό Δεδομένων να μας επιλύσει την απορία γιατί εμένα προσωπικά με ενοχλεί..
Τώρα για τον Προαστιακό ακούγεται ότι από βδομάδα πιθανόν να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια.. Αλλά από το ακούγεται έως ότου να ξεκινήσουν υπάρχει απόσταση..
Απάντηση
Φούντωσε αλλά το πρόλαβαν...
https://www.thebest.gr/article/704938-pa...-leoforeio
Απάντηση
Λογικά είναι η 111 είναι η μόνη με μπλε κλιματιστικό
https://flamis.gr/patra-tora-fotia-se-le...o-6/?amp=1
Απάντηση
Το νέο Νο89 citaro-fl διπορτο μοντέλο 2007 ΑΖΜ-5666
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)