Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Αστικό ΚΤΕΛ: Κινδυνεύει με χρεοκοπία! – «Κλατάρουν» οικονομικά τα λεωφορεία στην Πάτρα
Απάντηση
Το ΑΖΜ-5250 είναι το νέο Νο87. Το είδα πριν από λίγη ώρα. Είναι Citaro Fl
Απάντηση
Να γίνουν εταιρείες να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη και από εκεί και έπειτα τα υπόλοιπα....
Απάντηση
Και να προσθέσω εγώ, αφού θέλουν κρατική επιδότηση, αυτή να δίνεται με όρους, για παράδειγμα το κράτος να ορίζει γραμμές, δρομολόγια κλπ. Πέρα από 3-4 βασικές γραμμές που έχουν καλές συχνότητες οι υπόλοιπες έχουν πολλά προβλήματα, αφήνουν πολλές περιοχές ακάλυπτες ή έχουν μονοψήφιο αριθμό δρομολογίων ημερησίως, ή σταματούν το σαββατοκύριακο ή... ή...

Με λίγα λόγια οι υπηρεσίες που προσφέρει το αστικό Πάτρας είναι εξευτελιστικές και συν-ευθύνονται για το κυκλοφοριακό χάλι της πόλης.
Απάντηση
Τέλος εποχής, τα Νο 24 & 35 χωρίς πινακίδες απόψε σε " γνωστό " προάστειο της Πάτρας.
Απάντηση
Πωπώ ιστορική ημέρα..
Απάντηση
Οπότε αναμένεται σύντομα να βγουν στην κυκλοφορία τα 2 Citaro που είχαν έρθει από τον Νοέμβρη. Λογικά θα είναι με την παλιά τους μούρη επειδή είναι μοντέλο 2005 και τα δύο. Επιτέλους δεν θα υπάρχει πλέον το άγχος όταν θα περιμένεις στη στάση μην τυχόν και σου εμφανιστούν αυτά. Ένα άλλο βασικό είναι ότι πλέον όλα τα λεωφορεία του στόλου έχουν κλιματισμό και άνετα σαλόνια με επένδυση στα καθήσματα.
Απάντηση
Δεν έχει φέρει citaro αλλά MAN A21  με τη παλιά τη μούρη μεταχειρισμένα από άλλο ΚΤΕΛ..Μόλις είδα το ένα με τις παλιές πινακίδες.. ΡΟΒ ή ΡΒΜ..Απο Δράμα..
Απάντηση
Τα Citaro θα πάνε αλλού;
Απάντηση
Είδα σήμερα σε δρομολόγια και τα 2 ΜΑΝ Α21. Το ένα είναι στη γραμμή 7 και το άλλο στη γραμμή 2. Κυκλοφορούν με τις πινακίδες της Δράμας και η μπροστινή πόρτα είναι με ένα φύλλο. Για πρώτη φορά στο αστικό Πάτρας έχουμε και δωδεκαμετρα με την μπροστινή πόρτα να είναι με ένα φύλλο. Μέχρι χτες μόνο τα minibus είχαν τη μπροστινή πόρτα με ένα φύλλο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)