Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Τις εχουμε φάει ήδη.. Εδώ έβαλαν στο Αλεξανδράκι Νο87 τον εξοπλισμό για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.. Αυτό και μόνο σημαίνει οτι εχουν πάρει παράταση..
Απάντηση
Το ηλεκτρονικό εισητήριο πότε περίπου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία;
Απάντηση
Κανείς δεν ξέρει ακόμα.. Πρέπει πρώτα να εξοπλιστούν τα λεωφορεία που θα πάρει ακομα χρόνο...Πιθανόν απο το νέο έτος και εννοείται για μια περίοδος θα λειτουργούν και οι 2 τρόποι.
Απάντηση
Ήρθαν 2 man midi με χρώμα μπλε - άσπρο.. Ο στόλος αριθμεί πλέον 130 λεωφορεία αν αυτά τα 2 midi δεν αντικαταστήσουν κάποια από τα υπόλοιπα.. Από το 122 έως και το 130 είναι τα 2 βανάκια ford, ένα ακόμα integro, 2 τουρίσμο,  2 sprinter & τα 2 νέα midi. Επίσης ακολουθούν κάποια επιπλέον αρθρωτά ο αριθμός αυτός θα δείξει...
Απάντηση
Αφού τα τελευταία χρόνια το πλήθος των γραμμών και η συχνότητα των δρομολογίων των γραμμών παραμένουν πάνω-κάτω σταθερά, ή ελαφρώς μειωμένα, που χρειάζονται τόσα λεωφορεία; Ο στόλος έχει αυξηθεί κατά 20+ οχήματα τα τελευταία 10 χρόνια.
Απάντηση
Και υπάρχει σαφώς μειωμένη επιβατική κίνηση σε όλες τις γραμμές...
Απάντηση
Στο συνεργείο στην περιοχή της λαχαναγοράς βρίσκεται ένα 12μετρο Citaro με την παλιά του μούρη. Δεν ξέρω ακόμη αν θα αντικαταστήσει κάποιο λεωφορείο η αν θα γίνει επέκταση στόλου.
Απάντηση
Πιθανόν είναι η αντικατάσταση του Νο79. Για το Νο21 έχει έρθει ένα Citaro-fl.
Απάντηση
Δεν πήραν παράταση τελικά;
Απάντηση
Τα είχαν ήδη φέρει..
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)