Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
#11
Το Αλεξανδράκι Νο92 και πρώην ΟΑΣΘ 106 δεν χάρηκε πολύ. Μπήκε σε συνεργείο λόγω εισροή υδάτων. Επίσης έχει έρθει και το πρώτο σκάνια απο τον ΟΑΣΘ 509 και έχει μπει για ανακατασκευή. Θα κοπεί το Νο63 Νεοπλάν. Ενδεχομένως να έρθει και άλλο σκάνια απο τον ΟΑΣΘ.
Απάντηση
#12
Απ οτι μου ειχε πει ο ιδιοκτητης του 63(ο οποιος εχει 2-3 λεωφορεια στο κτελ+κατι τουριστικα)τον περασμενο μαρτιο το νυν 63(neoplan)ειναι σκετος καρκινος και βγαζει συνεχεια βλαβες και γι αυτο το λογο οπως μου ειχε πει τοτε ειχε παραγγειλει οχημα απο τη Γερμανια mercedes το οποιο θα ερχοταν το μαιο,αρα μαλλον κατι στραβωσε και προτιμησε σκανια-ελβο...απο κει και περα αν δεν κανω λαθος τελος του ετους κοβεται και το 40,κανενα νεο απο κει?
Απάντηση
#13
Αφου παιρνουν που περνουn τα αποσρυρμενα Θεσ/νικης δεν κανουν κανα κοπο να παρουν και τα της ΕΘΕΛ ;-)
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#14
(21-10-2010, 07:54 PM)miltos xania Έγραψε: Απ οτι μου ειχε πει ο ιδιοκτητης του 63(ο οποιος εχει 2-3 λεωφορεια στο κτελ+κατι τουριστικα)τον περασμενο μαρτιο το νυν 63(neoplan)ειναι σκετος καρκινος και βγαζει συνεχεια βλαβες και γι αυτο το λογο οπως μου ειχε πει τοτε ειχε παραγγειλει οχημα απο τη Γερμανια mercedes το οποιο θα ερχοταν το μαιο,αρα μαλλον κατι στραβωσε και προτιμησε σκανια-ελβο...απο κει και περα αν δεν κανω λαθος τελος του ετους κοβεται και το 40,κανενα νεο απο κει?
Το 40 είναι του '88 και κόβεται του χρόνου όπως επίσης και το 83. Το 40 είναι απο τα καλύτερα O405 που κυκλοφορούν.Πολύ προσεγμένο.
Απάντηση
#15
(21-10-2010, 10:46 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: Αφου παιρνουν που περνουn τα αποσρυρμενα Θεσ/νικης δεν κανουν κανα κοπο να παρουν και τα της ΕΘΕΛ ;-)

Γιατί πιστεύω ότι της θεσσαλονίκης είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' της ΕΘΕΛ. Γι' αυτό δεν παίρνουν τπτ τόσα χρόνια από δω
Απάντηση
#16
Αμα δεις φιλε Κωστα τα 3,81,75,96 και 94 πατρας(τα 3 πρωτα ειναι αλεξανδρακια και τα αλλα 2 αλεκοι)θα καταλαβεις οτι τα συγκεκριμενα ειναι σε χειροτερη κατασταση ακομα και απο το πιο παραμελημενο λεωφορειο της εθελ.Και αυτο δεν ισχυει μετα απο 2 χρονια κυκλοφοριας στην πατρα,αλλα απ οταν πηγαν εκει ετσι ειναι..Εχω δει απο τις κλασσικες σαρακακηκες σκουριες στο αμαξωμα μεχρι και ΤΡΥΠΕΣ κυριολεκτικα στην ξυλινη επενδυση απο την εσωτερικη πλευρα διπλα στα καθισματα!!

Ειλικρινα μολις ξαναπαω θα βγαλω φωτο να τα δειτε κι εσεις αυτα οπου λεω να τραβατε τα μαλλια σας..
Απάντηση
#17
Το αστικπό ΚΤΕΛ Πατρών θα εγκαταστήσει στα λεωφορεία του συστήματα τηλεματικής. Στάσεις τηλεματικής θα βάλλει?
Απάντηση
#18
Θα έρθουν τουλάχιστον 2 Αλέξανδροι ακόμα. Σε λίγο καιρό το 20% του στόλου θα είναι πρώην ΟΑΣΘ.
Απάντηση
#19
(22-10-2010, 01:03 AM)kostas260 Έγραψε: Γιατί πιστεύω ότι της θεσσαλονίκης είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' της ΕΘΕΛ. Γι' αυτό δεν παίρνουν τπτ τόσα χρόνια από δω
Και εγω συμφωνω μαζι σου Κωστα του ΟΑΣΘ ειναι ανωτερου επιπεδου απο της ΕΘΕΛ, περιποιημενα και προσεγμενα.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#20
Συμφωνα με εγκυροτατη πηγη μεσα απο την εθελ,στο αμαξοστασιο του Ρεντη βρισκονται 3 βεργινες ανακαινισμενες που ετοιμαζονται για Πατρα.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)