Αξιολόγηση Θέματος:
  • 36 Ψήφοι - 2.61 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Συμφωνώ απολύτως..Τώρα για τις επιστροφές αν έπρεπε να εχουν τον ίδιο αριθμό είναι ένα θέμα..Το φυσιολογικό είναι να έχουν τον ιδιο αριθμό με τον προορισμό.
Απάντηση
Ολες αυτες οι αλλαγές πιθανότατα να τις δουμε και σε άλλα ΚΤΕΛ και εχει να κάνει με την έλευση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου..Δεν μπορώ να πιστέψω οτι τους επιασε ξαφνικά τοση πρεμο6ρα να κάνουν αλλαγές στην αριθμοδότηση των γραμμών... Αναμένουμε...
Απάντηση
Για την Πάτρα πότε προβλέπεται η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισητηρίου;

Επίσης πρέπει επιτέλους να τελειοποιηθεί η εφαρμογή "Patras Bus" που έχει παραμείνει ανολοκλήρωτη και πότε πότε δεν λειτουργεί.
Απάντηση
Η εφαρμογή δεν λειτουργεί εδω και περιπου 2,5 μήνες.. Πιθανόν την παράτησε ο Δημος λόγω των αλλαγών..Για να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα πρέπει να μπουν και μηχανηματα εντος οχημάτων πράγμα που δεν εχει γίνει ακόμα κάτι τέτοιο..
Απάντηση
Η νέα αριθμοδότηση οφείλω να ομολογήσω πως βασίζεται σε μια λογική: Δίνει αριθμό στον προορισμό και όχι στη διαδρομή ενώ το πρώτο ψηφίο κάθε γραμμής αντιπροσωπεύει την ομάδα γραμμών στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος αριθμός, και αντιστοιχεί στην παλιά αριθμοδότηση.
Απάντηση
Οι Νο94 & Νο98 νταλίκες πρώην ΟΑΣΘ μας χαιρέτησαν..Είναι χωρίς πινακίδες..
Απάντηση
Με τι θα αντικατασταθούν;
Απάντηση
(03-09-2019, 10:15 AM)dimi4 Έγραψε: Με τι θα αντικατασταθούν;

Αν αντικατσταθουν με νταλικες πιθανον να ειναι citaro..Εχουν 6μηνες προθεσμία...
Απάντηση
Να ενημερώσω ότι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό μία νέα τρίπορτη σιταρονταλίκα στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ. Οπότε πιθανών αυτή θα αντικαταστήσει μία εκ των Νο94 ή 98. Για να δούμε αν θα βρεθεί αντικαταστάτης και για την 2η νταλίκα.
Απάντηση
(03-09-2019, 08:08 PM)Marioscitaro Έγραψε: Να ενημερώσω ότι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό μία νέα τρίπορτη σιταρονταλίκα στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ. Οπότε πιθανών αυτή θα αντικαταστήσει μία εκ των Νο94 ή 98. Για να δούμε αν θα βρεθεί αντικαταστάτης και για την 2η νταλίκα.

Αν όμως προσέξεις καλύτερα αυτη η σιταρονταλικα πιθανόν να είναι για ανταλλακτικά γιατί ήδη λειπει ο πίσω προφυλαχτήρας...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 Επισκέπτης (ες)