Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Το οποίο να πω ότι είναι διαθέσιμο και στο gps της εφαρμογής patras bus με τον αριθμό 18. Έχω παρατηρήσει όμως ότι το νέο Νο8 δεν το εμφανίζει στο gps. Παίζονται 2 εκδοχές. Η 1η να μην έχει βάλει ακόμα GPS και η 2η είναι να έχει βάλει gps και απλά να μην το ανοίγει.
Απάντηση
Το Νο18 εθεάθη σήμερα το πρωί πρωί στην Ελ.Βενιζελου. Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι κυκλοφόρησε. Το Νο8 ΑΖΙ-2919 είναι σημερα εφεδρεία στην αφετηρία στην Καρόλου. Ξεροσταλιασα μια ώρα περιμένοντας το πότε θα κάνει δρομολόγιο για να το φωτογραφίσω..Για το gps είναι σοβαρό θέμα σε γραμμές που έχουν πολύ αραιά δρομολογια...
Απάντηση
Πάντως είδα από 1 κάμερα που δείχνει ζωντανά τη Πλατεία Γεωργίου το νέο MAN A21 και το 12μετρο σιτάρο που το είχα προτοδεί στη γραμμή 2 την Τρίτη που είχα πει ότι είναι πιθανών το νέο Νο8
Απάντηση
(05-10-2018, 07:40 PM)Marios mersedes Έγραψε: Πάντως είδα από 1 κάμερα που δείχνει ζωντανά τη Πλατεία Γεωργίου το νέο MAN A21 και το 12μετρο σιτάρο που το είχα προτοδεί στη γραμμή 2 την Τρίτη που είχα πει ότι είναι πιθανών το νέο Νο8

Το νέο σιτάρο είναι το Νο8 ρώτησα και τον οδηγό για επιβεβαίωση. Οπότε βγήκε και η αντικατάσταση του Νο18
Απάντηση
Κυκλοφορεί το νεο Νο18 στη γραμμή Νο5..Φωτό εντός της ημέρας (έχουν ήδη ανέβει) στην gallery...
Απάντηση
Σήμερα που επισκέφτηκα ξανά το αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ είδα ότι έχει έρθει 1 νέα σιταρονταλίκα. Ακόμα δεν ξέρω αν θα αντικαταστήσει κάποιον Αλέκο ή αν θα κάνει επέκταση στόλου. Για τα άλλα 2 12μετρα Citaro δεν μπορούσα να δω αν έχουν πάρει πινακίδες ή όχι γιατί ήταν κρυμμένα πίσω από άλλα λεωφορεία.
Απάντηση
(07-10-2018, 07:44 PM)Marios mersedes Έγραψε: Σήμερα που επισκέφτηκα ξανά το αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ είδα ότι έχει έρθει 1 νέα σιταρονταλίκα. Ακόμα δεν ξέρω αν θα αντικαταστήσει κάποιον Αλέκο ή αν θα κάνει επέκταση στόλου. Για τα άλλα 2 12μετρα Citaro δεν μπορούσα να δω αν έχουν πάρει πινακίδες ή όχι γιατί ήταν κρυμμένα πίσω από άλλα λεωφορεία.

Ελπίζω το πρώτο..
Απάντηση
Μετά από καιρό είδα το Νο116 σε δρομολόγιο.Το προγράμματα Patras Bus έχει βγει εκτός εδώ και μια βδομάδα. Η στάση τηλεματικής στην οδό Μαιζώνος στο ύψος της 3 Ναυάρχων δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Την κατεστρεψαν και την αφαίρεσαν; Την έκλεψαν; Ο στύλος πάντως παραμένει.
Απάντηση
Και εγώ το είδα από την κάμερα της Πλατείας Γεωργίου. Επίσης για το patras bus να πω ότι και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα εδώ και 7 ημέρες δεν εμφανίζει ούτε τους αριθμούς των οχημάτων στο χάρτη. Στον υπολογιστή όμως λειτουργεί κανονικά η τηλεματική των λεωφορείων της Πάτρας και μάλιστα εμφανίζει και το Νο8 στον εντοπισμό οπότε αυτό πάει να πει ότι έβαλε gps και το νέο Νο8. Επίσης για το 116 να πω ότι και εμένα μου έκανε εντύπωση που βγήκε σήμερα μετά από καιρό ποιος ξέρει μπορεί να λύθηκαν τα προβλήματα που είχε το προηγούμενο διάστημα.
Απάντηση
Στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ θεάθηκε και δεύτερη σιταρονταλίκα. Την είδα σήμερα που το επισκέφτηκα πάλι. Να πω ότι και οι 2 νέες σιταρονταλίκες είναι τρίπορτες δηλαδή έχουν 3 δίφιλες πόρτες. Επίσης να πω ότι η 1 σιταρονταλίκα έχει πάρει πινακίδες αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει. Για τη 2η δεν μπορούσα να δω αν έχει πάρει πινακίδες ή όχι γιατί ήταν λίγο κρυμμένη.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)