Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 2.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σέρρες: Συνελήφθη οδηγός του ΚΤΕΛ για νοθεία στα καύσιμα
#1
Στη σύλληψη Σερραίου οδηγού της υπεραστικής γραμμής ΚΤΕΛ Σερρών - Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκαν σήμερα άνδρες της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ), όταν μετά από έρευνα που έγινε στο λεωφορείο που οδηγούσε αποκαλύφθηκε ότι ο οδηγός είχε νοθεύσει τα καύσιμα του λεωφορείου.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της υπηρεσίας Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Μαυρίδη, κατά την έρευνα που έγινε στα υπεραστικά ΚΤΕΛ του σταθμού «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε ότι το λεωφορείο είχε δύο ρεζερβουάρ υγρών καυσίμων, το δεύτερο μάλιστα είχε -όπως επισημαίνει ο κ. Μαυρίδης- «περίτεχνα καλυμμένο το στόμιό του ώστε να μην είναι εύκολος ο έλεγχος».
Από τη δειγματοληψία διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις του «κόκκινο» πετρέλαιο θέρμανσης. Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του Σερραίου οδηγού με την κατηγορία της λαθρεμπορίας.
Ο οδηγός θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid...d=98561157
Απάντηση
#2
Οτι κερδισε κερδισε αυτος οπου να ναι θα γινει η εξισωση του πετρελαιου κινησης με θερμανσης.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)