Αξιολόγηση Θέματος:
  • 18 Ψήφοι - 1.83 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Παραλαβές νέων λεωφορείων από τον ΟΑΣΘ
#1
Πριν απο καιρο συζητουσαμε για ενα διαγωνισμο του οασθ για μονα λεοφωρεια.... Βεβαια οι συζητησεις χαθηκαν Undecided Ξερει κανεις τι εγινε τελικα, τι πηραμε, ποτε και σε ποιες γραμμες θα μπουν?
Απάντηση
#2
Η παραγγελια των νεων λεωφορειων τρεχει κανονικα, τα δεδομενα εχουν οπως τα αφησαμε στο παλιο forum.

Μεσα στο χρονο [τα ΕΛΒΟ θα καθυστερησουν λιγο, κλασσικα..] υπολογιζονται οι παραλαβες και η κυκλοφορια του νεου τροχαιου υλικου.
Απάντηση
#3
Καλο θα ηταν οταν καποιος ρωταει κατι να απανταμε με στοιχεια και οχι με σεναρια, πολυ περισσοτερο δε οταν τα παρουσιαζουμε ως εγκυρη πληροφορηση... Τα ΕΛΒΟ θα κυκλοφορησουν ΠΡΩΤΑ ενω εχει ηδη ξεκινησει η σταδιακη παραλαβη τους ενω τα Iveco τα περιμενει ο τοπικος ανταποκριτης στην Πατρα συντομα.

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ, εχουν καποιους μηνες ακομα...

Enema, το γεγονος οτι δεν εχει γραφτει κατι δεν σημαινει οτι αλλαξανε τα δεδομενα, σημαινει οτι υπαρχει στασιμοτητα. Εχουμε γραψει εκατο φορες τι ειναι να ερθει μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...
Απάντηση
#4
Τελικα εχουν παραγγειλει ΕΛΒΟ (με τι μηχανη?) και IVECO?
Καλό το Ο302,άλλωστε με αυτό μεγαλώσαμε.
Αλλά σαν τον γλυκό γουργούρισμα του αερόψυκτου Magirus Deutz δεν υπάρχει...
Απάντηση
#5
20 Iveco 12m (δεν ξερω ακομα ποιο και φοβαμαι το Citelis)

20 Volvo B9L/ELBO C0?.B9L

20 Volvo B9LA/ELBO C06.B9L-A
Απάντηση
#6
Φτου, και νομιζα οτι πηραμε σιταρια.....
Τα B9 οπως τα τωρινα φανταζομαι ε?
Απάντηση
#7
Ειναι η 9η φορα που τα γραφω παραπανω, τα ιδια θα λεμε παλι. Αγορα Citaro ξανα να την ξεχασετε κατα τα φαινομενα (εκτος αν το κανουμε σαν το Βουκουρεστι, παραγγειλουμε 1000 και ξεφτιλισει η ΜΒ τις τιμες, ή εκτος αν πεσουν οι πωλησεις της δραματικα).
Απάντηση
#8
(18-05-2010, 05:12 AM)garvanitis Έγραψε: Ειναι η 9η φορα που τα γραφω παραπανω, τα ιδια θα λεμε παλι. Αγορα Citaro ξανα να την ξεχασετε κατα τα φαινομενα (εκτος αν το κανουμε σαν το Βουκουρεστι, παραγγειλουμε 1000 και ξεφτιλισει η ΜΒ τις τιμες, ή εκτος αν πεσουν οι πωλησεις της δραματικα).

Οκ man, η αγορα εγινε, κατανοητο, μην τσατιζεσαι Undecided

Μερικως ασχετη ερωτηση
Η ΕΛΒΟ δεν υποτιθεται οτι ειχε χρεοκωπησει/κλεισει?Huh
Απάντηση
#9
Eαθη χθες ενα απο τα καινουρια λεοφωρεια. Ηταν μονό, γραμμη 33 και με αριθμο 115 αν ειδα καλα. Δεν ξερω τι κωδικο εχει, υποθετω οτι θα ειναι Β9[x]. Εξωτερικα ηταν οπως τα B9L με την διαφορα οτι δεν ηταν αθρωτο.
Αλλες πληροφοριες εχει κανεις?
Απάντηση
#10
Κυκλοφορουν κανα μηνα στην περιοχη σου... Ειναι τα 111-115 (ΝΙΟ1031-5) και ειναι φυσικα B9L. Εχουν αρκετες διαφορες με τα μεγαλα αδερφακια τους οπως τα κεντρικα πλαινα παραθυρα που κατεβαινουν πιο χαμηλα και το ανασχεδιασμενο πισω μερος, ενω πρεπει να εχουν και μικροδιαφορες στη μουρη αν και δεν μπορεσα να τις εντοπισω. Με την πρωτη ευκαρια θα τα συγκρινω και θα το επιβεβαιωσω. Για βημα, εσωτερικο, ποιοτητα κατασκευης κλπ. αναμεινατε την πρωτη βολτα (solaris, ακομα δεν αξιωθηκα απο τοτε που σου εστειλα τη φωτο, συνεχεια Scania πετυχαινω στη γραμμη). Επισης χθες το πρωι η παρθενικη τους εμφανιση στην τηλεοραση στην Τσαπανιδου. Λιαν συντομως και τα αρθρωτα στο 12.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)