Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 3.4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Isotimia.gr] Μήνυση της Τραμ ΑΕ κατά πολιτών που παροτρύνουν τη λαθρεπιβίβαση
#11
Δεν έχω συχνή εικόνα από την παραλιακή, όσες φορές όμως ήμουν σε τραμ εκεί, η εικόνα ήταν αντίθετη. Με μέτρια κίνηση το γεμάτο λεωφορείο μη σας πω ότι περνούσε και μπρος. Στο δε εσωτερικό τμήμα όσο λίγο χρόνο κέρδιζες τον έχανες όσο πλησίαζες στο Νέο Κόσμο, ή αντίστοιχα περιμένοντας στο φανάρι για να αναχωρήσεις από εκεί. Δεν έχω μπει μέσα σε τραμ όμως φέτος.

Τα λέω αυτά, για να μη νομίζουν οι συγκοινωνιολόγοι των ΜΜΜ και των υπουργείων ότι το τραμ λειτουργεί όπως πρέπει. Σταματά ακόμα και τώρα σε αρκετά φανάρια, πηγαίνει αργά στις ευθείες, στις καμπύλες σέρνεται και θορυβεί, ενώ στις στάσεις το άνοιγμα/κλείσιμο πόρτας είναι αρκετά αργό. Εμένα ως επιβάτη με ενδιαφέρει η εταιρεία να βρει λύσεις και να τις εφαρμόσει. Δεν θέλω να βολεύομαι με ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα επειδή "έτσι είναι" ή "έτσι παγιώθηκε να είναι".
Απάντηση
#12
Παιδιά το τραμ της Αθήνας, όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή είναι Α-Ρ-Γ-Ο.
Αναφέρομαι κυρίως στην "μεσόγεια" διαδρομή με μέση ταχύτητα περίπου 14 km/h. Η παραλιακή διαδρομή είναι πιο γρήγορη (μέση ταχύτητα περίπου 26 km/h) αλλά επειδή συνήθως τα αυτοκίνητα κινούνται αρκετά πιο γρήγορα δημιουργείται και εκεί αυτή η αίσθηση βραδυπορίας του τραμ.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Isotimia.gr] ΤΡΑΜ: Προσέλαβε ειδικό νομικό σύμβουλο για την επέκταση του Πειραιά Cmaniac 0 2.584 27-01-2011, 02:20 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [isotimia] Ανατροπή σκηνικού στην επέκταση του Τραμ στο Πειραιά Cmaniac 1 3.418 13-06-2010, 01:28 AM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas
  [isotimia.gr] 156 ελεγκτές για τη λαθρεπιβίβαση στα ΜΜΜ – 44 εκατ. διαφυγόντα έσοδα Cmaniac 0 2.077 10-06-2010, 01:18 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)