Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#86
Ενα πραγμα θα πω.

Οι συναδελφοι των οδηγων στην υπολοιπη Ελλαδα εχουν κανει θεμα συζητησης τις απεργιες στην ΕΘΕΛ (ορισμενοι ειναι και ιδιοκτητες). Και δεν τις επικροτουν. Απλα κουνανε το κεφαλι τους..

Επισης απο την ωρα που εγω πληρωνω καποιον για να μου προσφερει την οποιαδηποτε υπηρεσια, ειμαι υποχρεωμενος να ζηταω να μου την προσφερει με τον καλυτερο τροπο. Οποιος δεν πληρωνω μου ειναι αδιαφορος.

Ετσι κι εσυ, liako, εισαι υποχρεωμενος να μου προσφερεις την υπηρεσια που εγω και ολη η Ελλαδα πληρωνει και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κρινεις την δουλεια καποιου που δεν πληρωνεις. Που στην τελικη δεν ξερεις και ποιος ειναι. Εγω ξερω ποιος εισαι. Οδηγος στην ΕΘΕΛ, η οποια με τη σειρα της ειναι ΔΕΚΟ. ΔΕΚΟ σημαινει Δημοσια, την πληρωνω, εγω που ειμαι στην επαρχια, ο Αθηναιος και ο νησιωτης που δεν εχει πατησει ποτε στην Αθηνα.

Βλεπεις οτι μιλαμε λογικα εδω μεσα, ουτε εισιτηρια δεν πληρωνουμε, ουτε χαλαμε τα ακυρωτικα σαν κατι αλλους - μην χαρακτηρισω, ξερετε τι ειναι αυτοι - ουτε εχουμε παραλογες απαιτησεις. Προσπαθουμε να δημιουργησουμε με ιδεες δικες μας (επιβατων) τις συγκοινωνιες που ονειρευομαστε, αποδοτικες και ελπιζουμε μη ζημιογονες.

Και μια μερα ερχεται ο καθε ενας απο τους απεργους και παραλυει την μιση Ελλαδα. Με ποιο δικαιωμα?

Το εχω ξαναπει. Ειναι μεχρι να ξεσπασουν καποιοι στο λαθος ατομο (προσωπικο κινησης, ειτε σταθμαρχης, ειτε οδηγος) και μετα να δω ποιος θα αναλαβει να ξαναπαρει την ευθυνη της απεργιας. Ελπιζω φυσικα να μη βγω αληθινος, γιατι εχω καλους φιλους μεσα στην εταιρια και οδηγους και υπαρχει πιθανοτητα να την πληρωσουν αυτοι για αλλων τα χαλια.

Φανταζομαι ξερετε οτι εισαγγελεας ερευνα την ασκηση διωξης σε απεργους της ΑΜΕΛ που δεν υπακουσαν στο "παρανομο και καταχρηστικο" και συνεχισαν να απεργουν.

Η κυβερνηση απ οτι βλεπω δεν κουνιεται, γιατι δεν θελει να κουνηθει. Την συμφερει.

Αλλωστε, ο Ρεππας το ειπε καθαρα. Ο,τι και να γινει, το νομοσχεδιο δεν αλλαζει. Απλα σας αφηνουν να δημιουργειτε αεργια στην ΕΘΕΛ, που ειναι λουκουμι για την εταιρια, γιατι οσο κινουνται λεωφορεια δημιουργουνται ζημιες με την τωρινη κατασταση. Ισα ισα, θα το περασει και πιο ευκολα το νομοσχεδιο, γιατι θα παρει τον κοσμο με το μερος της, οπως το εχει κανει ηδη, ετσι που τα καταντησατε ολα.


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από Cmaniac - 05-02-2011, 02:36 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.203 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)