Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#79
(04-02-2011, 11:05 AM)liakos73 Έγραψε: Αφού έχω διαβάσει άπειρες δημοσιεύσεις όπου ο ένας κατηγορεί τον άλλο κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα. Καταρχήν πιστεύω ότι κάποια από αυτά τα μηνύματα τα στέλνουν στημένα παπαγαλάκια την κυβέρνησης που προσπαθούν να διασπάσουν τον λαό. Δυστυχώς όμως κάποια θα είναι και αληθινά και αυτά δείχνουν την κατάντια της κοινωνίας μας. Ο ένας «ντρέπεται που είναι Έλληνας» επειδή γίνονται απεργίες και κλείνουν οι δρόμοι. Λοιπόν φίλε, σου έχω νέα: Δεν χρειάζεσαι να ντρέπεσαι γιατί δεν είσαι Έλληνας. Ο Έλληνας δεν αντέχει την σκλαβιά και αγωνίζεται.

Ο άλλος δεν πρόλαβε να πάει στην δουλειά του γιατί απεργούσαν τα ΜΜΜ και προτείνει να πουληθούν και συμπληρώνει «μετά κάντε απεργία αν σας βαστάει»! Μπράβο μεγάλε μπορεί στη δουλειά σου να τρως σφαλιάρες αλλά μόλις σχολάσεις γίνεσαι εσύ το αφεντικό…

Έχουμε δηλαδή ανθρώπους που γύρω τους ο κόσμος καίγεται, η πατρίδα ξεπουλιέται και αυτοί όχι μόνο δεν αντιδρούν αλλά τα βάζουν με όσους το κάνουν. Τους πειράζει επίσης που κάποιοι άλλοι μπορούν να διεκδικούν και οι ίδιοι όχι. Δεν κοιτάνε πώς να ανέβουν, θέλουν απλά να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Φαντάζομαι ότι αν κάποιο βράδυ μια γυναίκα πέσει θύμα βιασμού κοντά στο σπίτι τους και φωνάζει «βοήθεια» θα βγουν στο παράθυρο και θα φωνάζουν : «Τι φωνάζεις κοπέλα μου; Θέλουμε να κοιμηθούμε! Σου είπε κανείς να κυκλοφορείς τέτοια ώρα; Κάνε ησυχία!».

Ξυπνήστε επιτέλους, έχουμε πόλεμο όπου όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες.

Αρη Βελουχιωτη...ΗΡΕΜΗΣΕ!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από giorgos -1- - 04-02-2011, 01:32 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.200 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)