Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#78
(04-02-2011, 11:05 AM)liakos73 Έγραψε: ...Δεν χρειάζεσαι να ντρέπεσαι γιατί δεν είσαι Έλληνας. Ο Έλληνας δεν αντέχει την σκλαβιά και αγωνίζεται.

Μην συγχέεις τον Έλληνα του 1821 ή του 1940 με τον σημερινό γιατί δεν έχουν καμία σχέση. Καταρχήν οι τούρκοι και οι Γερμανοί τότε ήρθαν ως κατακτητές με εισβολή και κατοχή. Τώρα οι Έλληνες μόνοι τους έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση.

Αν δάνειζες εσύ σε κάποιον και δεν σου επέστρεφε τα δανεικά, αλλά αντίθετα συνέχιζε να δανείζεται και να χρωστάει σε ό,τι κινείται και τον έβλεπες να τα σκορπάει αριστερά και δεξιά, πώς θα αντιδρούσες;

Πού είναι λοιπόν η "σκλαβιά" που επικαλείσαι;

Γιατί αν το πάρουμε έτσι, "σκλαβιά" είναι και η κατάσταση που έχετε φέρει το επιβατικό κοινό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν επιβάτες τόσο αφελείς ή βλάκες ώστε να πιστέψουν ότι οι απεργίες είναι για το δικό τους καλό. Όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι ότι τις υποκινούν οι συνδικαλιστές που έχουν παχυλές (και μαύρες) αμοιβές πρώτον για να προβληθούν ώστε να διεκδικήσουν θέσεις ή βουλευτιλίκι στο μέλλον, και δεύτερον γιατί τρέμουν ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση που θα τους στείλει - στην καλλίτερη γι' αυτούς - περίπτωση στα σπίτια τους, αν όχι στην φυλακή.

(04-02-2011, 11:05 AM)liakos73 Έγραψε: Ξυπνήστε επιτέλους, έχουμε πόλεμο όπου όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες.
Και μεταξύ όλων και εσείς και μάλιστα περισσότερο εσείς όπως και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχετε συμβάλλει τα μέγιστα στο να φτάσει η κατάσταση εδώ.


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από panos81 - 04-02-2011, 01:01 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.179 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)