Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#72
(03-02-2011, 09:32 PM)stavros2004 Έγραψε: Α! ωραια Λιακο, ωρα να φεύγεις αν δεν σου κάνουν τα 950ε, δεν σε κρατάει κανεις! Υπάρχουν και τα εργοστάσια με 15ε μεροκάματο, εκεί θα δείς προκοπή και δεν θα χρειάζεται να κουβαλάς εμας τα ΖΩΑ. Αν θυμαμαι καλα (που θυμαμαι!) εσυ δεν αποκάλεσες τους επιβάτες ΖΩΑ; "κουβαλάω ζώα" ειπες επι λέξει, σε μια απάντησή μου πριν λιγο καιρο. Οταν πρότεινα οτι θα σου κάνω αναφορά για να τεθείς σε διαθεσιμότητα, εξαφανίστηκες για κανενα μήνα, προφανώς γιατι είχες πολλά ζώα να κουβαλήσεις. Αυτά για να μη παραμυθιάζεις τον κόσμο οτι είσαι ευγενής και λόρδος.

Για διάβασε λίγο το νομο Ν. 2669/98 που σε ενδιαφέρει. Εκει θα μαθεις πως πρεπει να συμπεριφέρεσαι αρχικά ως υπάλληλος του ΟΑΣΑ/ΕΘΕΛ, και μετά σιγά σιγά θα βρεις πως πρεπει να διεκδικείς το -πολύ αμφιλεγόμενο κατα την άποψή μου- δίκιο σου στις διαδικτιακές συζητήσεις.

Εν κατακλείδι, αν εσυ σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά που χάνεις, το ιδιο κάνουμε και εμεις οι υπόλοιποι ζωοεπιβάτες. Περιμένω τρόπο επικοινωνίας για να μοιραστούμε τα ταξί που πληρωσα τόσο καιρο λόγω της προκλητικής τεμπελιάς του συναφιού σου. Α! και μη ξεχάσω: Ολα τα προβλήματα τα λύσατε, η τιμή και η δόξα στους αγωνιστές των Ιμίων σας μάρανε! Παλι καλα που δεν τιμήσατε την Γιαννα Αγγελοπούλου για τους Ολυμπιακους του 2004... Σα δε ντρεπόμαστε λεω γω...

Μάλλον με περνάς για κάποιον άλλον, εγώ δεν έχω πει ποτέ ζώα από εδώ μέσα. Αν εσύ δουλεύεις σε εργοστάσια με 15 ευρώ μεροκάματο που ήταν δική σου επιλογή και δεν σου φταίω εγώ, γιατί αν είχες τα προσόντα να δουλέψεις στην ΕΘΕΛ θα δούλευες!!!


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από liakos73 - 03-02-2011, 09:53 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.132 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)