Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#57
(03-02-2011, 02:35 AM)amoran Έγραψε: [...] κάτι που εύκολα θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί αν η απόφαση ήταν να πάει το λεωφορείο κανονικά στη διαδρομή του και σε αυτό να επιβιβαστούν συνδικαλιστές που θα εξηγούσαν στους αγανακτισμένους επιβάτες και στους εκπρόσωπους των καναλιών [...]

Επόμενο είναι γιατί στην πραγματικότητα αυτά που θέλουν οι συνδικαλιστές είναι τέτοια που αν τα έλεγαν στον κόσμο, θα έπεφταν όλοι πάνω τους να τους σκοτώσουν. Και αν ακόμα ικανοποιούνταν τα αιτήματά τους, μετά από λίγο θα ξανακατέβαιναν σε άλλες απεργίες ζητώντας ακόμα περισσότερα.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έχει καταλυθεί η έννοια της δημοκρατίας και έχουμε περάσει στην οχλοκρατία. Μπορεί να ακούγεται φιλοχουντικό ή και φασιστικό, αλλά πιστεύω ότι όσο υπάρχουν τέτοιου τύπου συνδικάτα μια ζωή αυτή θα είναι η κατάσταση. Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση πέρα από την ποινικοποίηση του συνδικαλισμού, και την δια νόμου διάλυση των συνδικάτων. Εκεί που φτάσαμε θα προτιμήσουμε πλέον δικτατορία ή απόλυτη μοναρχία, καλλίτερα να μας κυβερνάει δικτάτορας ή βασιλιάς παρά οι αναιδέστατοι, αμόρφωτοι, θρασύτατοι, προκλητικοί και άξεστοι Κουλουμπαρίτσης, Σταματόπουλος και η λοιπή κλίκα τους.



Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από panos81 - 03-02-2011, 10:23 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 26.916 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)