Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#91
(05-02-2011, 02:44 PM)panos81 Έγραψε: Πρόσεξε πως εκφράζεσαι. Δεν δέχομαι προσβολές, εξυβρίσεις, απειλές και τραμπουκισμούς από οποιονδήποτε. Πολλώ δε από έναν ποινικά υπόλογο. Δικαίωμα να κρίνουν την εργατικότητα και την ικανότητά μου ως νομικού - δεν ασκώ μάχιμη δικηγορία αλλά είμαι εσωτερικός νομικός σύμβουλος σε εταιρείες - έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι προϊστάμενοι και οι πελάτες μου. Όχι εσύ.

Παρακαλώ του διαχειριστές του site να διαγράψουν τον εν λόγω χρήστη άμεσα.
Στο site αυτό γίνεται μια προσπάθεια για να συζητηθεί σοβαρά και κυρίως πολιτισμένα το θέμα των ΜΜΜ. Συμπεριφορές όπως του εν λόγω "κυρίου" δεν πιστεύω πως έχουν θέση.

Ευχαριστώ.

Δεν θα απαντήσω πάλι σε δημοσίευση του εν λόγω διότι το θεωρώ απαξίωση του πολιτισμένου διαλόγου, στον οποίο έχουν θέση μόνο άνθρωποι με πολιτισμό και αγωγή.
Δεν μου είπες ότι είσαι νομικό σύμβουλος, αλά δικηγόρος μου είπες και σου ζητώ συγγνώμη για το που χάνεις δίκες. Το ότι έχεις να πληρωθείς μήνες το καταλαβαίνω γιατί έτσι κάνουν στο ιδιωτικό τομέα, αλά δεν σου φταίνε οι άλλοι. Εσύ το βλέπεις πολιτισμένο να λες να τους δώσουν δρόμο δηλ. να τους απολύσουν; Θα σου άρεσε να ερχόμουν στον εργοδότη σου και να του έλεγα να σε απολύσου γιατί εμένα με ταλαίπωρης, γιατί εσύ απεργείς για τον μισθό σου που θέλουν να στον μειώσουν. Εγώ πάντως δεν το έχω κάνει, και δεν θα το κάνω να χάσει ο άλλο την δουλειά του.
#92
Να σε ρωτησω κατι liakos73 θεωρεις σωστο οι συνελευσεις των εργαζομενων της ΕΘΕΛ να γινονται καθε Δευτερα 11-4 και να ταλαιπωρειται τοσος κοσμος σε μια μερα που ειναι εργασιμη και να μην γινονται οι συνελευσεις μεσα στο Σαβ/κο που η κινηση ειναι χαλαρη?
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
#93
Το παρον κλειδωνεται.

Συνεχιζουμε στο νεο
https://leoforeia.gr/forum2/showthread.php?tid=1786


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 26.812 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)